2x i vetélés után milyen vizsgálatot csináltattok meg mielőtt újra probalkoztok?
Mi most kezdtük el a kivizsgálásokat, 3 terhességem volt,mind vetéléssel végzödött. 8-9-4(utolsó kémiai terhesség) hetesen vetéltem el.
Méhüregvizsgálat már volt. Legközelebb vesznek vért tölem és a páromtól is kromoszómavizsgálatra, hormonokat néznek vérböl,pajzsmirigyet, petevezeték vizsgálat...Eddig ezekröl tudok.
Te mikor vetéltél el?Mekkora terhesség volt?
2009. egészséges kisfiú :)
2011. ikres vetélés 11.hét missed ab :-(
2012.egészséges kisfiú :)
2014.01.29. újra vetélés 8.hét missed ab :-(
Mivel màr van két egészséges kisfiad és a vetélések sem egymàs utàn következtek, így nem hiszem h kellenek vizsgàlatok.
Gondolj bele az én helyzetembe...3 terhességem volt de gyermekem még nincs :((
Persze tudom ez nem vígasztal mert egy nő szàmàra a vetélés borzalmas dolog. De azért te jobb helyzetben vagy mint én. Ettől függetlenül nsgyon drukkolok h 3. bava mihamarabb sikerüljön.
2es vàlaszoló
Nekem is volt 3 vetélésem, éppen most 2 napja.
ugy volt sorban h vetélés, egészséges baba, aztán fél éven belül 2 vetélés.
És mivel nekem is volt megmaradt terhességem, valószínűleg nem összeférhetetlenség van (még jó h a kiscsajszi kiköpött apja, nem gyanusíthatnak meg :) ).
szinte ugy kellett kiharcolni egy vizsgálatot a dokitól, most elküld immunológiára, de szerintem progeszteron gond lehet, de mivel van egy babánk, nem igazán akarnak foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!