Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után mennyi idő után...

Vetélés után mennyi idő után jön meg? Elképzelhető, hogy kitisztulást követően azonnal megjöjjön?

Figyelt kérdés
Igazából ez a második vetélésem, de az első más volt. 12 hetesen vetéltem el 5 hetes magzattal beavatkozás nélkül. 10 napig véreztem, egyre kevesebb volt mennyiségre. Most viszont más volt a helyzet. A terhesség 7 hetesen állt meg a fejlődésben, 8 hetesen vettük észre, 9 hetesen kaptam rá gyógyszert, amitől beindult a vetélés (Angliában élek, úgy tudom, otthon nem alkalmazzák ezt a gyógyszert) Nagyon erős gyógyszer, pár órával a szervezetbe kerülése után beindult a vetélés, fél nap alatt kijött belőlem minden. Következő nap szinte nem volt semmi, aztán a következő napokban gyengén véreztem, barnáztam, aztán szinte már fekete volt jó pár napig. Jan 24.-én vetéltem el, pár napja egyre kevesebb volt, s már úgy tűnt, abba marad. A tisztulás alatt más volt a vérzés színe, jellege, ilyen vér nem szokott lenni normál ciklus alatt. De ma, szinte azt mondanám, hogy olyan vérzést tapasztaltam, mint normál ciklus alatt egy nagyon gyenge napon. Elképzelhető, hogy már megjött a mensim? Ma 2 hete, hogy elvetéltem.
2014. febr. 7. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem műszeres befejezés volt, és már nem emlékszem, de tuti nem 2 hét.Nézesd meg szerintem, biztos ami biztos.
2014. febr. 8. 06:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek ellenőrző uh-ra. Még mindig fáj a mellem és enyhe hányingerem van, gondoltam, még ezek terhes tünetek, biztos nem ürült még ki a szervezetemből a hcg, ma csináltam is egy tesztet, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem csak beképzelem magamnak a hányingert. Hát még mindig pozitív, de mintha enyhén halványabb lenne a 2. csík. Vetélés napján, még vetélés előtt-mikor kaptam a gyógyszert, csináltattam vizelet tesztet, mert úgy éreztem, hogy valami fertőzésem van, kaptam is rá valami gyoszit, el is múlt, de tegnap kaptam egy levelet a korházból, hogy házidokinál kérjek ki valami gyoszit, és amoxicillin-t kaptam. Azért jó, hogy 2 hét késéssel akarnak kezelni. Viszont a méhem még mindig szurkál, szóval lehet, hogy amiatt a fertőzés miatt van ez, remélem ez a gyoszi elmúlasztja. A hányinger is azért mintha enyhült volna az utóbbi 1-2 napban, de meg voltam ijedve a mellfájdalom miatt, de így megnyugodtam, hogy tudom, hogy a hcg miatt van. Érdekes, hogy vetélést megelőző 1-1.5 hétben teljesen megszűntek a terhességi tünetek, s akkor tértek vissza, mikor elvetéltem....
2014. febr. 8. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem műszeres befejezés volt, 23 napra rá meg is jött.
2014. febr. 9. 10:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap rendesen véreztem, teljesen olyan volt, mint a menstruációs vérzés. Na majd hátha mondanak valamit hétfőn, habár ahogy ismerem őket csak rálegyintenek, hogy normális.
2014. febr. 9. 11:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy nem vetéltem el rendesen. Szerdán be kell feküdnöm műtétre.
2014. febr. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!