Az elképzelhető, hogy valakinek van sok gyereke, de életében keveset vagy semmit nem dolgozott, és jobban él, mint akinek nincs gyereke de sokat dolgozik-adózik?
Értem én hogy kell a gyerek, de hát ha eleve ilyen ingyenélő famíliába születik, milyen mintát lát otthon?
Mikor fogják nézni ki-mit rakott a közösbe, és mit érdemel ha semmit?
Szerinted, mit fog rakni a "közösbe"? Semmit, meg gyereket! Más felnőtt egy generáció, aki azt látja, hogy a szülei egész nap otthon vannak, nem mennek dolgozni, nincs életcél, csak tengés-lengés van. Pontosan tudják, megélhetési forma a szülés. Gyors egymásutánban. Azt sem baj, ha beteg. Foglalkozni azzal sem foglalkoznak többet, mint a többivel. Aztán jön az árvaházi csere-bere, abból megint jól jönnek ki anyagilag....A mifajtánk (bocs, de az értelmesebbekre gondolok, akik tudatosan vállalnak gyereket!gyerekeket) ezt nem igazán tudj felfogni. Állandóan jönnek az ilyen-olyan programokkal, amivel próbálnak nekik segíteni, de azok jót röhögnek a "magyarok" erőfeszítésein. Sőt! Egyre nagyobb szájat nyit, mert az neki kell, az neki jár, mert ő nagycsaládos, hátrányos helyzetű.....
Nem levegőbe beszélek, konkrétan elmondták nekem ilyen ügyfelek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!