Nagyon keveset tudtunk együtt lenni ebben a hónapban, de azért elképzelhető a görbém alapján hogy sikerült?
Pont ovu napján nem voltunk együtt de előtte nap igen.Így sikerülhetett?Tudom hogy még csak pár nap telt el, csak a nem pont megfelő időpont miatt kérdezem?
Sajnos nem hiszem.. sőt, a görbe alapján tüszőrepedésed sem volt...
Mindig ugyanakkor méred? Hol?
Még nem egyértelmű a görbe, de én nem zárom ki, hogy volt tüszőrepedésed, mégpedig a 21-23. ciklusnap között valamikor. Talán épp akkor, amikorra a program behúzta. Ha a hőd továbbra is fent marad vagy éppen még feljebb megy, akkor így volt. A legutolsó jelölt szeretkezésetek ehhez jó lehet.
Leghamarabb kb 10 nap múlva érdemes tesztelni 10-es érzékenységű teszttel, korábban nem.
A barátcserje (angus castus) épp úgy, mint a többi homeopátiás szer az első hónapokban akár súlyosbíthatja is a tüneteket, csak aztán indul meg a javulás.
Én közti vérzésre szedtem. Az első két hónapban jóval több közti vérzésem volt, mint egyébként, már-már mensziszerű. A harmadik hónaptól azonban teljesen elmúlt, egy csepp se jött. Ja, és babás is lettem. :-)
Csodák vannak. Amikor sikerült a baba, akkor mindösszesen 2x tudtunk együtt lenni, azt se "jókor".
15 hete itt van a pocimban a baba. :)
Szia!
Nekem 28 naposak a ciklusaim, soha még 1 napot sem késett.Már pár hónapja próbálkoztunk a babával, de nem jött össze, akkor akartam elkezdeni hőmérőzni, de már nem kellett, mert teherbe estem.
Abban a hónapban 1-szer voltunk együtt, a ciklusom 9. napján.
Szóval minden lehetséges, ne add fel!!
úgy tűnik, akkor volt. folyásodra emlékszel? ovus fájdalom?
drukkolok nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!