Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon keveset tudtunk együtt...

Nagyon keveset tudtunk együtt lenni ebben a hónapban, de azért elképzelhető a görbém alapján hogy sikerült?

Figyelt kérdés

Pont ovu napján nem voltunk együtt de előtte nap igen.Így sikerülhetett?Tudom hogy még csak pár nap telt el, csak a nem pont megfelő időpont miatt kérdezem?

[link]

2009. nov. 28. 18:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sajnos nem hiszem.. sőt, a görbe alapján tüszőrepedésed sem volt...

Mindig ugyanakkor méred? Hol?

2009. nov. 28. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Még nem egyértelmű a görbe, de én nem zárom ki, hogy volt tüszőrepedésed, mégpedig a 21-23. ciklusnap között valamikor. Talán épp akkor, amikorra a program behúzta. Ha a hőd továbbra is fent marad vagy éppen még feljebb megy, akkor így volt. A legutolsó jelölt szeretkezésetek ehhez jó lehet.

Leghamarabb kb 10 nap múlva érdemes tesztelni 10-es érzékenységű teszttel, korábban nem.

2009. nov. 28. 19:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Szájban mérem legtöbbször 6-kor ritkább esetben 7-kor.Most kezdtem el szedni az agnus castus D6-ot, de én úgy vettem észre hogy teljesen felborítottam a hőmet.Eddig szerintem elég szépek voltak a görbéim, de most talán ettől teljesen felborult, csupa cikk-cakk az egész.Azért kezdtem el szedni mert olyan 36 naposak a ciklusaim és reméltem hogy rövidít rajta.De e helyet lehet csak rontott a helyzeten.Most már nem tudom hogy szedjem e?Szerintetek?
2009. nov. 29. 07:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha mostantól fennmarad a hőd, és nem cikk-cakkozik tovább, akkor jól jelölte az ovudat. És akkor az, hogy előző nap voltatok együtt, az még beleférhet, hisz a kiskatonák, ha egészségesek, pár napig eléldegélnek.
2009. nov. 29. 10:51
 5/11 anonim ***** válasza:

A barátcserje (angus castus) épp úgy, mint a többi homeopátiás szer az első hónapokban akár súlyosbíthatja is a tüneteket, csak aztán indul meg a javulás.

Én közti vérzésre szedtem. Az első két hónapban jóval több közti vérzésem volt, mint egyébként, már-már mensziszerű. A harmadik hónaptól azonban teljesen elmúlt, egy csepp se jött. Ja, és babás is lettem. :-)

2009. nov. 29. 11:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Csodák vannak. Amikor sikerült a baba, akkor mindösszesen 2x tudtunk együtt lenni, azt se "jókor".

15 hete itt van a pocimban a baba. :)

2009. nov. 29. 16:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babásoknak és kitartást a még nem babásoknak.Ma reggel felugrott a hőm 37-re.Akkor ezek szerint 22. cn volt meg az ovum???
2009. nov. 30. 07:26
 8/11 A kérdező kommentje:
2009. nov. 30. 07:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 28 naposak a ciklusaim, soha még 1 napot sem késett.Már pár hónapja próbálkoztunk a babával, de nem jött össze, akkor akartam elkezdeni hőmérőzni, de már nem kellett, mert teherbe estem.

Abban a hónapban 1-szer voltunk együtt, a ciklusom 9. napján.

Szóval minden lehetséges, ne add fel!!

2009. nov. 30. 11:05
 10/11 anonim ***** válasza:

úgy tűnik, akkor volt. folyásodra emlékszel? ovus fájdalom?

drukkolok nagyon!!!

2009. nov. 30. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!