Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha 24 hetesen megindul a...

Ha 24 hetesen megindul a szülés akkor mondhatják azt a szülők hogy ne tartsak életben a magzatot aki feltehetően soha se lenne egészséges?

Figyelt kérdés
Most vitték be egy barátnőmet és tudom h nem akarja így megtartani szegényt.
2013. aug. 9. 11:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell egyből sz.r anyázni, a kérdező csak félinformációkból és egy csalódott, szülés utáni depresszióban szenvedő, zokogó nő telefonbeszélgetéseiből következtet. Könnyű nektek a gép előtt, otthon írni, miközben az egészsége gyereketek éppen alszik, játszik vagy nagyinál van. Gondolkozzatok már, hányszor mondtatok olyat a gyereknek vagy a legközelebbi barátnak amit már bántok??? Én sokszor, pedig 2 csodálatos egészséges gyermekem van és nem kell napi gondokkal küzdeni. Ennek a nőnek, anyának egy babára nem hasonlító magzata született, aki lehet hogy nem lesz egészséges. Szerencsétlen anya, aki ugyan úgy várta, számolta a napokat mint ti, én, hogy egészséges babája legyen,és ezzel szembesül. 100 emberből 80 ezt zokogja a telefonba, hogy nem kell, bent hagyja, de 99% hazahozza majd és neveli van aki küszködik egy életen át.Ne ítélkezzetek!
2013. aug. 12. 07:27
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsóval.
2013. aug. 12. 08:06
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
99% hazahozza? Akkor miért vannak tele az intézetek betegekkel??? A kérdés pedig nem úgy szólt, hogy beadhatják-e intézetbe a gyereket, hanem úgy szólt konkrétan, hogy a szülő kérheti-e az orvost, hogy a gyereket hagyják inkább meghalni, mert LEHET, hogy nem lesz egészéges. Ez nagyon durva, és soha, semmilyen elmeállapotban nem mondhat ilyet egy szülő, mert annak akkor nem csak egy kis szülés utáni depressziója van, hanem súlyos elmezavara, függetlenül a történtektől! Ennyi erővel akár abortuszra is elmehetett volna, hiszen nincs rá garancia, hogy a gyereke egészséges lesz! Nem 20% esély van rá, hogy egészséges lesz, hanem 30%, hogy olyan súlyosan fogyatékos, amire tényleg rámegy az életük! Persze akinek annyira súlyos az is, hogy a gyereke kancsal, vagy rossz hallású, az inkább ne szüljön! Eldobott szellemi és testi fogyatékos gyermekek ápolása a munkám, és igen, tudom miről beszélek.
2013. aug. 12. 08:59
 24/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, más gondozni az ilyen gyerekeket, mint felnevelni és egész életében napi szinten gondoskodni róla.
2013. aug. 14. 17:52
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Na, hát nekem két koraszülött gyermekem is van, az egyik 1 kg sem volt, mikor megszületett. Egy pillanatig sem jutott olyan eszembe, hogy mi lesz velünk, ha ő nem lesz egészséges, pedig én is sokkos állapotba kerültem, mikor megláttam. Az első pillanattól imádkoztam érte, vittem neki az anyatejet, mert tudtam, minden cseppje kincset ér számára. És most? Mindkettő teljesen egészséges, az, aki még 1 kg sem volt, kitűnő tanuló az iskolában, a másik most kezdi a sulit, de magától számol 100-ig, 20- ig összead, kivon! Szóval sokkal nagyobb esélye van annak a kicsinek az egészséges életre, ha hisznek benne, sőt egyáltalán sokkal nagyobb az esélye annak, hogy egészséges lesz, minthogy nem! Ha jó barátnője vagy, akkor ilyen irányba próbáld terelgetni inkább.
2013. aug. 14. 18:11
 26/28 anonim ***** válasza:
43%

Jó nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy él meg egy megfázást is. Attól hogy valaki pillanatnyi elmezavarában mit mond és mit nem az nem határoz meg egy embert. Attól hogy valaki hajlamosabb pánikba esni, pesszimistább mint mások az nem jelenti azt, hogy az rosszabb ember.

Kérdező mi van a barátnőddel?

2013. aug. 15. 11:59
 27/28 anonim ***** válasza:
Kerdezo, megkerdezhetem, hogy mi van a babaval?
2014. jún. 6. 16:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne....mi történt Velük azóta?
2014. jún. 24. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!