Most járok a 4hétben! Kisfiam 7hetes! Egészséges lessz a születendő babám szülés után ilyen rövid időn belüli terhességemben?
Nővérem egyik osztálytársa tíz hónappal volt fiatalabb a testvérénél. (Mondta is magáról, hogy nem tervezett gyerek volt.) Semmi baja nem lett.
Különben én a kis korkülönbség híve vagyok, biztos nehéz lesz Neked az elején, de aztán sokkal jobban el tudnak együtt játszani, mint azok a testvérek, akik között 5-6 év, vagy még több van.
Kedves elso,kicsit felreolvastad :D
7 hetes kisfia van,es 4 hetes terhes...
Hat nem vacakoltal,kedves kerdezo...meg a 6 hetet sem vartad ki szules utan?Es tuti terhes vagy?Mibol gondolod?A mensi ilyenkor meg altalaban nem is rendszerezodik.
Viszont ha tenyleg terhes vagy boldog babavarast,es sok egeszseget.Miert ne szulethetne egeszseges babad?Sokan tabi mellett esnek teherbe,es egeszseges babo szuletik,ne aggodj :)
Minden jot!
Éreztem, hogy jönni fog egy "Mikor szexeltetek?" kérdés. :-(
Különben a hat hét magyar sztender, egy barátnőm Angliában szült, ott azt mondták, hogy amikor már nem vérzik, akkor lehet nemi életet élni. Vagyis 3-4 hét után már szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!