Most járok a 4hétben! Kisfiam 7hetes! Egészséges lessz a születendő babám szülés után ilyen rövid időn belüli terhességemben?
Nem azért gondolják hogy kamu, mert nem létezik kis korkülönbség, a 10 hónap is előfordul, és nem is ritka, hanem azért, mert a császáros szülés egy komoly hasi műtét, ami után 3! héttel már teherbe esett - ilyen is előfordul, de egy friss heg nemigen bír el egy ikerterhességet:(
Az én dokim azt mondta, hogy ilyennel még nem találkozott, pedig elég régóta van a pályán, és ha lenne ilyen kismamája, akkor már az elejétől befektetné, és naponta uh-zná a heget, nehogy baj legyen. Na ezek miatt gondoljuk többen, hogy kamu.
Sztem is nagy kamu...nekem ikreim vannak,természetes úton szültem,de a dokim még nekem is mondta,hogy azért jó lenne "pihenni" egy kicsit, úgy 1-másfél évet. Az ikerterhesség kimondottan igénybe veszi a szervezetet, még úgy is nehéz,ha nem kell mellette ellátni még egy babát.
A másik,hogy nagyon hamar beindul ám a pocak, nekem már 12 hetesen látszott a terhességem,pedig nem vagyok nádszál ám! Szóval nincs egy olyan mozzanata a mesének,ami igazságra utal:( Legalább ráér, úgy látszik unatkozik....
Csodálatos dolog, hogy ikrek.
És egyben "átok" is, mert óriási feladatot és terhet kaptál egyben. Remélem kiálltad a próbát és nemsokára már (ha jól számolok), lassan iskolába mennek :)
Ha még követed a posztot, mesélnél, hogyan alakultak a dolgaid a gyerekekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!