Most járok a 4hétben! Kisfiam 7hetes! Egészséges lessz a születendő babám szülés után ilyen rövid időn belüli terhességemben?
Nem értem!
Próbálok elrugaszkodni attól a ténytől, hogy szülés után 1 héttel már együtt voltatok..........nem az én dolgom, véleményemet megtartom.
Azonban lehetséges ilyen korán peteérés? A tisztulásos vérzésed meddig volt meg? Milyen tesztet csináltál?
Egyébként ha meg valóban állapotos vagy, akkor gratula. Szerintem mindenképp lehet egészséges pici babád, igazából miért is lenne beteg. Ha császárral szültél volna akkor lenne bibi szerintem. Sok jót Neked.
Lehet, hogy nem is vagy terhes, csak még maradt hcg a szervezetedben az előző terhességből.
Előfordul, hogy teherbe esel a gyermekágyas időszak alatt, de azért ez elég ritka, hiszen a méhnek legalább 4-6 hét kell a regenerálódáshoz, előtte nem igazán van hova tapadnia a petesejtnek, hiszen csak egy seb van a méh falán, nem beágyazódásra váró nyálkahártya.
Boldog babavárást!
Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésekkel, egyszerűen nem tudják elképzelni, hogy vki 1 hét után teljesen tiszta legyen. Én csak a hathetes kontrollra lettem tiszta, utána 16 (!) hónapig nem volt meg. Úgy kellett a tejet elfojtani, hogy legyen kistesó. Egész egyszerűen nem vagyunk egyformák!
Jó egészséget az egész családnak és a Kisfiadhoz is gratulálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!