Most járok a 4hétben! Kisfiam 7hetes! Egészséges lessz a születendő babám szülés után ilyen rövid időn belüli terhességemben?
Nekem 2 gyerkőcöm van ,mindkettőt császárral szültem,két külömböző orvosnál!Tisztán és világosan emlékszem,hogy azt javasolták ,tartsunk szünetet (2évet) a két szülés között,nemcsak a méhnek de a hasfalnak is regenerálódni kell!Én úgy gondolom,hogy nem csak kihordani de egészségben fel is kell nevelni a gyerekeket!Kövezzetek meg de én egy hetes varrattal a babát épp hogy el tudtam látni......Szóval az én véleményem: felelőtlenség volt!
Szoptatásnál méh összehúzodás van ,nem kicsit szülés után,ugyhogy......kíváncsi lennék gratulált-e az orvosod!!!De egészséget kívánok nektek!
Édes Jézus:(
Ikreket császár után ennyi idővel??????
És az orvos engedi?Hegszétválás stb????
Én sem hiszem el. :) Mikor még kiírta a kérdést, azt gondoltam biztos nem terhes, de aztán megírta, hogy az, és kijelentette, hogy úgy néz ki nem lesz gond a heg-gel. Hát nem tudom, de 5 hetes terhesen ezt még nem lehet tudni. Nem hiszem el, hogy egy orvos ilyet mondott, mikor csak pár hét telt el a műtét után. Na meg aztán hogy kiderült, hogy ikrek...
Az ikerterhesség önmagában kockázatosabb, nemhogy ebben a helyzetben. Na mindegy.
ilyen nincs, egy babát is szinte képtelenség kihordani, nemhogy ikreket császár után közvetlenül. még be se gyógyult a seb mikor már újra terhelésnek van kitéve !???
arról nem is beszélve, hogy császár után 1 héttel egy nagy seb van a méhen, képtelenségnek tartom, hogy teherbe lehessen esni, a peteérésről már nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!