Szülés közben halt meg a babád, aki elvileg egészséges volt?
nem.
de tényleg a jó Isten keze ott volt az tuti,egy hajszálon múlt meg a babán hogy kibírta.
sajnálom ha neked igen.
kedves barátnőm ikreket várt, tünetmentes végig kihordott terhesség után az egyik baba megszületett élve, egészségesen, a másik nyakár tekeredett a zsinór és már nem tudták megmenteni:(
ennek kilenc éve
a mai napig nem tudja feldolgozni
betegesen félti, óvja a kislányt aki megmaradt, igaz hogy ötödik gyermeke, de nem tudja túl tenni magát
a baj az, hogy olyan szinten félti a kislányt hogy
semmiben sem önálló, semmit nem tud egyedül, olyan mintha még mindig a méhen belüli életet szeretné neki biztosítani
na majd lesz valahogy:(
2. vagyok. mikor az első lányom született akkor jártunk végig egy kismamival gondozásra nem direkt csak mindig pont együtt hívtak vissza minket.
sokszor feküdtünk egymás mellett nst-n hallgattam én is az ő babája szívhangját....stb
én egy reggel bementem mert már túlhordtam ő már ott volt,sírás apukával épp beszélt a főorvos hogy ilyen előfordul nem lehet kivédeni ....csak lestem mi van??
reggel ment nst-re már nem volt szívhang 2napig még hassal mászkált és mire előttem egy órával ő is megszülte.
3hó múlva már várta a köv. babát gyönyörű fürtös angyalka lett belőle már 5 éves.
Nem, hála Istennek.
Az NST-s történet kicsit megborzongatott.
Rutin NST-re mentem, közölték, hogy nincs szívhang. Sokkot kaptam, kiabáltam, hogy kint még mozgott, nem lehet, hogy nem él. Azonnal UH - valóban vert a szíve, flowmetria is jó, nem értenek semmit. Vissza NST-re, a szívhangot továbbra sem lehet normálisan bemérni, néha 200, néha 40. Azonnal telefon a férjemnek, ő is itt orvos, hallgatja az NST-t, falfehér. Semmire nem emlékszem, csak a szülőszobára, meg arra, hogy rettegek, hogy mi lesz. 1 óra múlva ébredtem - a baba makk egészséges, a zsinór 3x a nyakán, 2x a testén... Kezdett összeomlani a keringése, éppen ki tudták kapni.
Nem is aznap kellett volna mennem NST-re, hanem 2 nappal később, csak elnéztem az időpontot, és azt mondták, ha már ott vagyok megcsinálják... Nem fogom elfelejteni soha azt az 5 percet, amikor azt hittem, már nem él.
Ez az én csodám, hála Istennek a kiságyban szuszog a tündérem, már 6 hetes.
Unokatestvéremnek szülés közben, magzatszurkot lélegzett be és nem tudták újraéleszteni, két éve.
Nekem 33 hetesen halva, beteg lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!