1 hét múlva szülök pontosan! Mindenki ennyire izgult, hogy egészséges legyen a babája?
Nem tudta a dokim tegnap megmérni, mert már nem látszott a feje, annyira lent van. Ez olyan furcsa nekem, mert most izgulhatok, hogy vajon mekkora lesz..
Egyszerűen érzem, hogy ez az 1 hét borzasztó hosszú lesz. Nem tudok magammal mit kezdeni. Más is volt így?
Persze és ez teljesen normális :) Az első gyereknél az utolsó héten vagyis inkább az utolsó 2 héten kiállhatatlan voltam. Utáltam, ha valaki felhívott, hogy na mi van. Minden utáltam közben izgultam, vártam is meg nem is, de tudtam, hogy hamarosan túl leszek rajta :)
Nyugi a babával minden rendben van. Hamarosan ölelgetheted puszilgathatod, gondozhatod stb :)
Én mind a három terhességem végét nagyon nehezen viseltem :) Kitartás...
Annak meg szerintem örülj, hogy nem tudtak uh-n becsülni, mert legtöbbször pontatlan a becslés. Elsővel pl jól rám ijesztettek, hogy hatalmas lesz, aztán csak 3,6 kg volt (jó nagy buksival :) . Most harmadjára meg azt becsülték, hogy 3 kiló körül lesz, erre 3960 g-al született :o ha tudtam volna, tuti sokkal jobban izgulok szülés előtt :)
Én is készen voltam a végére, ráadásul túl is hordtam, idegtépő volt naponta CTG-re járni. Magzatvízvizsgálatot egyszer sem csináltak, állandóan azon paráztam, hogy mi van, ha már belekakilt a vízbe? :)
Egyetértek, jobb, ha nem tippelnek mekkora, nekem az utsó UH-n 2200 g-ot becsült a gép, meg hogy nem hízott/nőtt semmit, síkideg voltam, erre 3300 g lett, tök normális paraméterekkel, makkegészségesen...
Úgyhogy kitartás tényleg, nemsokára itt a finis és a babát puszilgathatod már!
Én jövő héten pénteken megyek.Nekem sem mondták meg, mekkora lesz.Egy csomó helyen olvastam, hogy nagyon félre tudják becsülni a súlyt, úgyhogy jobb is ha nem tudom.
Nagyon nehezen viselem már én is.Egy hetet már csak-csak kibírunk.
Én Pesten fogok szülni, de már nagyon várom:)
utoljára 36+2 hetesen tudták megmérni, akkor 2800-nak mondták.
Fèltem, hogy nem kicsi-e, de ott azt mondták h nem az.
Remélem nőtt még. A hasam olyan nagy, így furcsa ez a szám nekem.
Na meg én és a párom is 4 kilóval születtünk, bár ez nem mérvadó :)
köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!