Van itt olyan kismama, aki mindent megtett, hogy egészséges babája szülessen és mégis beteg lett?
Ha már 10 hetes, akkor az a baba már vagy beteg vagy egészséges, függetlenül attól, hogy Jana vizet iszol vagy sem.
Ne parázz, nyugodj meg, a babád egészséges, 2 hét múlva mész uh-ra, és kiderül, hogy minden rendben :)
Amúgy meg nyugodtan igyál meg néha 1-1 jó kávét, ha kívánod,attól nem lesz semmi bajod.
ÉS NE GÖRCSÖLJ, mert a túl sok izgulás nem jó.
A rossz tapasztalat miatt aggódsz.
Vedd egy kicsit lazábbra és találd meg a jó oldalait is.
Alapból rossz, hogy minden második szavad "nem".
Én kávéztam , nem ittam Jana vizet, csak csapvizet vizet, dolgoztam, ettem, ami jólesett, volt lakásfelújítás, takarítottam, havat lapátolta, nem szedtem magnéziumot, vitamint sem rendszeresen... és nem lett semi baja egyik gyereknek sem.
Túlparázod a dolgot.
én ugyanazt mondhatom el, mint az utolsó válaszoló + még bicikliztem is :) és egészséges babám született hálistennek!
ne aggódj, nyugodj meg!
Azt mondják, ha a baba jól megtapad akkor emelni is lehet.
Persze pihenned kell de ami jól esik azt nyugodtan tedd meg. Én amiből nem engedtem az az, hogy colát nem ittam de egyébként minden mást úgy csináltam ahogyan szoktam. :)
Élvezd ki ezt a kilenc hónapot mert észre sem fogod venni és már ott lesz a karodban az az ici pici baba a karodban és ezeket a napokat már nem fogod tudni vissza hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!