Miért akar minden pár elsőnek egy egészséges fiú gyermeket, és csak utána kislányt?
Én először lányt akartam:)
Férjem viszont tényleg egy fiút, majd két lányt. Ő is báty, azt mondta ez így olyan jó, vigyázni egy lányra, óvni, szeretné ha a fia is megtanulná már gyerekként, mert később csak kamatoztatni tudja. Láttam benne valamit, de nem így alakult:)
Általánosítás. Semmi értelme. "minden pár"?
Nos, mi babát várunk, és szó szerint tök mindegy, hogy fiú vagy lány lesz. Nem érdekel, komolyan! Sokat küzdöttünk érte, a legkevésbé sem érdekel a neme. Meg fogjuk kérdezni, ha látszik már, de nem befolyásol semmit sem.
Anyai nagypapám lányt akart, az is lett. A második is. A harmadik gyereket nem annyira akarta, végül megtartották, fiú lett, aki az ő nevét kapta. :)
Az édesanyám lányokat akart (kettőt), annyi is lett neki. :)
A férjem is kislányt is akar.
Most akkor én is általánosítsak, hogy mindenki lányt akar? :D
Szegények de nagy tévedésben élnek ;)
Én is fiút akartam de tudtam,hogy lányom lesz.:)
Örülök,hogy így alakult.:)
Nálunk meg ez volt, az egész családtól ezt hallgattuk:
- Mindegy, hogy mi, csak lány legyen. :)
Nálunk kevés a lány, így mi is lányt akartunk, sőt lehet másodjára is azt szeretnék. :)
De nincs választásom, és egy fiút is imádnék! Úgyhogy ennyi... :)
Minek általánosítunk már megint?
Miért akarna MINDEN pár fiút?
Ugyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!