Akinek terhesség alatt derült ki a pajzsmirigy alul működése, és kapott rá gyógyszert, hogy derült ki, és érzett utána valami változást? Baba egészséges lett?
Nekem már korábban kiderült, de az adagot kellett menet közben növelni. Baba makk egészséges:)
Nővéremnek már megszületett a fia, amikor kiderült (és gyaníthatóan nem új keletű volt), gyermek egészséges.
Gyógyszer után: nyakam nem fájt (megszűnt az állandó gyulladás), hajhullás mérséklődött, nem híztam
nekem túlműködés derült ki.
8 hetesen a rutin vérvétellel.
nagyon fontos az alulműködésnél, leginkább az első trimeszterben, hogy kapj gyógyszert, mert a magzatnak még nincs saját parjzsmirigye, ami termelné a neki szükséges hormont.
nálam sajnos az SzTK elkeverte a vérvizsgálatom eredményét, így csak a 12. héten jutottam hozzá a lelethez, így gyógyit csak újabb vérvétel után, a 14. héttől szedek.
1 hónap alatt, gyógyival tökéletes a laborértékem. amúgy semmi tünetem nem volt, csak a vérvizsgálattal derült ki.
én biztos, ami biztos, ezek után az istenhegyi magánklinikára mentem terhességi genetikai uh-okra, Hajdú Kridztina genetikushoz. (15 ezer ft, 2D+4D, nagyon nagyon alapos vizsgálat. és még dvd meg fotó is jár)
23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!