Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Minden vizsgálaton alig...

Minden vizsgálaton alig találták meg eddig a magzatot,az nem lehetséges,hogy esetleg ikerterhesség lenne és nem találják meg egyszerre mindkettőt?Vagy a másik orvos ekkorát tévedhetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem volt idén egy spontán vetélésem augusztusban,amikor nem tudtunk a terhességről.Október hetedikén volt az utolsó menstruációm első napja,mivel első baba lenne így mi következő hónapban az elmaradt menstruáció után egy héttel rohantunk dokihoz,akkor még nem látott semmit..Majd utána november 20.án már láttunk egy kis pöttyöcskét :)

Ezt követően mivel mi külföldön élünk,hazamentünk 3 hétre és az utolsó héten elmentünk ott is egy privát dokihoz,aki először keddi napon 6hét 3 napot mért 0,39mm magzattal aztán mondta hogy menjünk vissza pénteken,akkor már 0,80mmt mért és látott pulzációt.Most visszajöttünk..Egy héttel később az előző vizsgálatok után itt a doki 0,50mmt mért 6 hét 3 nappal és alacsony szívverést…Legutóbb amikor voltunk azt mondta,hogy műtét,mert már alig ver a pici szive és nem is fejlődött sokat 0,55mm, így missed abnak nyílvánította..

Azt hozzátenném még,hogy az orvosunkat elég hanyagnak érzem,mert minden vizsgálat ahányszor voltunk kb 5 percig tartott,szívdobogást is csak egyszer mért..Ezt a műtéti konzultációnál felhozzam?Vagy csak én reménykedek nagyon?

tegnap 21:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
13# sokan képesek bemagyarázni maguknak, hogy a progreszteron csodagyógyszer. Nekem is volt 2 vetélésem és lósz*rt nem hatott. Teljesen más problémám volt ami miatt elhaltak a terhességeim. Te se akarod elfogadni a valóságot és inkább arra fogod, hogy nem kaptál progit. Sok nő vetél el és mégse temetkeznek bele. Az okot kell megkeresni(betegséget), hogy mitől van, ha többszőr előfordúl.
ma 11:40
 22/25 anonim ***** válasza:

19 vgayok

13 nekem másodjára az égvilágon semmit nem írt fel az orvos, pedig szinte kivétel nélkül minden fórumon azt olvastam, hogy vetélés után mindenki kapott progeszteront azonnal... Az én esetemben semmit nem használt volna, mert ennél komolyabb problémák derültek ki, amire nem a progi pótlás a megoldás.... Nyilván jobb fényt vetett volna a szememben, ha kapok valamit, mert odafigyelnek az előzményekre, de önmagában ez nem midnen esetben segít... Egyébként meg ha valaki ennyire nem hisz az orvosnak, akkor ott a lehetőség, el lehet menni akár máshoz is másodvéleményt kérni... Ahhoz meg nem kell orvosnak lenni, hogy a kérdező által leírt méretek alapján le lehessen szűrni azt, hogy ez sajnos nem élő terhesség...

ma 11:42
 23/25 anonim ***** válasza:

"vetélés után mindenki kapott progeszteront azonnal"

Vetélés után nem adnak progeszteront, mert nem állítja meg. A vetélés az vetélés.

Amire gondolsz, az az, hogy enyhe vérzésre, barnázásra írnak fel, és az is akkor segít, ha a panaszt a progeszteron hiány okozza.

ma 13:37
 24/25 anonim ***** válasza:
23, én azt írtam le, amit sorstársaktól olvastam akkor. Az első missed ab után rengeteg fórumot olvastam erről és 10-ből 9 írta, hogy kapott az előzményüket figyelembe véve, ami vetélés volt. Nyilván tudom nem állítja meg, ha baj van :D Az én esetemben mivel tudom az okát, nem is ért volna semmit.
ma 14:13
 25/25 anonim válasza:
21-es (13-as vagyok) tudom, hogy nem csodagyógyszer, nem is lehet tudni miért ment el a baba, lehet genetikai rendellenesség volt és mindenképpen elhalt volna, ezt már senki sem tudja megmondani. De az biztos, hogy a progeszteron szintem szörnyen alacsony volt, mert elmentem magán laborba megnézetni még a vetélés előtt. Amint elkezdtem szedni a progeszteron pótlást a vérzésem megszűnt, ennek ellenére aztán így sem maradt meg szegény. Most ismét babát várok, az elejétől szedem most a progeszteront, szerencsére minden rendben, vérzés se görcsölés nem volt és a baba jól fejlődik.
ma 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!