Minden reggel vérzéssel indul a napom. Hasonló tapasztalat valakinek a terhesség korai szakaszában? Van esély, hogy megmarad?
Én a 7.héttől a 17.hétig véreztem. Nem csak vérezgetések, hanem erősebb vérzések is voltak. Mondjuk nekem nem tartott sosem napokig, hanem random 1-1 nap.
Minden alkalommal futottam az ügyeletre, semmit nem láttak.
Jövőhónapban lesz 3 éves a lányom.
2 vetélésen vagyok túl, 7. Héttől a 12. Hétig kb 4-5 alkalommal véreztem be, progeszteront én is szedek (szájon át), meg vérhígítóval szúrom magam.
Az egyik barátnőmnek progeszteron kúpot írtak fel, és amikor ezt lecserélték gyógyszerre, utána nem vérzett
Remélem az lesz a ludas, és minden rendben lesz 💗 kíváncsi leszek rá.
Mindenképp jelentkezz 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Egészséges babavárást kívánok neked 😉
Tesómnak is sokáig volt vérzés. Emlékszem, még karácsony éjjel is az ügyeletre rohantak a vérzés miatt. Ikrek lettek volna neki is. Egyik végül nem maradt meg, a másik szépen fejlődött tovább és azóta már iskolás nagylány.
Drukkolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!