Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » A sok zsíros étel okozhat...

A sok zsíros étel okozhat vetélést?

Figyelt kérdés
Teljesen hülye kérdésem van, de mivel szorongó típus vagyok, mindenen aggódok: az elmúlt két napban szülinap ünneplés miatt nagyon nehéz, zsíros ételeket ettem, és teljesen beparáztam azon, hogy ártok a picinek (nyolcadik hétben vagyok). Ma reggel a mellem sem feszült úgy, ahogyan eddig és ezen is beparáztam... Mi a véleményetek?

jan. 27. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenről még nem hallottam, hogy vetélést okozna. Nyilván egészségtelen, jót nem tesz, de egyszeri alkalomról beszélünk ha jól értem.
jan. 27. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Túlaggódod.

Ha ilyen könnyű lenne, nem lenne szükség abortuszra.

jan. 27. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Betegesen aggódó vagy, kezelteted? Előbb ezt kellene rendbe tenni, utána másik életet a világra hozni, hogy az ne legyen elcseszve.
jan. 27. 12:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem, hanem segítséget, amúgy semmi közöd ahhoz, mikor vállalok gyereket, a méhemben nem kértelek, hogy túrkálj :)
jan. 27. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Van aki drogozik meg cigizik meg piál és mégis megmarad a baba. Nem. A zsíros kaja egyszer-kétszer nem árt. Ha csak azt eszed akkor is előbb árt neked, mint a babának. A tünetek jönnek mennek. Ettől nem garancia hogy baj van. Ahogy arra sincs garancia hogy nincs. Próbálj legjobb tudásod szerint vigyàzni magatokra, többet nem tehetsz.
jan. 27. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
És szerinted mi történik ha zsírosat eszel? Kifosod a magzatot vagy mi?
jan. 27. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, manapság úgy zajlik az abortusz is. Recepción kapsz egy zsíros kenyeret, 6 óra múlva hazamehetsz🤦🏽‍♀️

Basszus, én is paragép voltam, volt is rá okom, de azért ez nonszensz.

jan. 28. 00:24
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

Első terhességem alatt zsíros ételeket meg édességet ettem szinte végig, mert folyamatosan hányinherem volt és le akartam fojtani. Nem lett bajom se nekem se a babának.

Második terhességem alatt diétáztam, sokat hánytam, lefogytam 10 kilót és sajnos elhalt a baba.

Valszeg az étel kalóriatartalma nem befolyásolja a magzat egészségét.

febr. 5. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!