Ez így mennyire igaz, hogy "gyerek mellett sosincs idő hajmosásra sem, állandóan zsíros a hajam"?
Nálam idő lett volna, ha akarom. Nekem annyi fele állt az agyam, emellett mindig "gyeskontyba" volt éjjel nappal szo szerit, ez volt az utolsó, ami eszembe jutott.
Ahigy a kv. Azt is mindig hidegen ittam
#4 hát igen.
Ezt a kérdést csak azért írtam ki, mert ma olvastam egy másik kérdés alatt egy választ, ahol azt írta valaki, hogy annyi zsíros hajú anyát lát a környezetében, mindegyik elhanyagolt, slampos, stb..
Szerintem döntés kérdése. 😃
Nekem mondjuk hátközépig ér a hajam, és extra dús, ha csak a minimumot teszem, akkor is minimum 30 perc, csak az, hogy értelmesen megmossam, balzsamozzam és kiöblítsem. Egyszerűen ennyire sok, nem egy marék szőr. Ha nem szárítom meg, akkor csak a mosás van, télen ha meg akarom szárítani, akkor az egész folyamat egy óra.
Tehát esetemben nem egy öt perces mutatványról beszélünk, simán volt olyan, hogy nem volt egy felesleges órám hajat mosni. De az esetek 90%ban megoldottam, úgyhogy meg lehet oldani kifejezetten sírós, hasfájós, nyűgös, matrica gyerek mellett is, de kell segítség. A férjem nélkül gondolom én is sokkal ritkábban mostam volna hajat a kezdeti időkben. Könnyű ítélkezni, de ha utána csinálod valakinek a napját, lehet rájössz, hogy annyira se bírnád, mint ő. Nem egyformán nehezek a gyerekek és a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!