Minden vizsgálaton alig találták meg eddig a magzatot,az nem lehetséges,hogy esetleg ikerterhesség lenne és nem találják meg egyszerre mindkettőt?Vagy a másik orvos ekkorát tévedhetett?
Sziasztok!
Nekem volt idén egy spontán vetélésem augusztusban,amikor nem tudtunk a terhességről.Október hetedikén volt az utolsó menstruációm első napja,mivel első baba lenne így mi következő hónapban az elmaradt menstruáció után egy héttel rohantunk dokihoz,akkor még nem látott semmit..Majd utána november 20.án már láttunk egy kis pöttyöcskét :)
Ezt követően mivel mi külföldön élünk,hazamentünk 3 hétre és az utolsó héten elmentünk ott is egy privát dokihoz,aki először keddi napon 6hét 3 napot mért 0,39mm magzattal aztán mondta hogy menjünk vissza pénteken,akkor már 0,80mmt mért és látott pulzációt.Most visszajöttünk..Egy héttel később az előző vizsgálatok után itt a doki 0,50mmt mért 6 hét 3 nappal és alacsony szívverést…Legutóbb amikor voltunk azt mondta,hogy műtét,mert már alig ver a pici szive és nem is fejlődött sokat 0,55mm, így missed abnak nyílvánította..
Azt hozzátenném még,hogy az orvosunkat elég hanyagnak érzem,mert minden vizsgálat ahányszor voltunk kb 5 percig tartott,szívdobogást is csak egyszer mért..Ezt a műtéti konzultációnál felhozzam?Vagy csak én reménykedek nagyon?
Szerintem ez egy rosszul fejlődő terhesség. Magzatról pedig első trimeszterről nem beszélünk, embrió.
Azt tartom a legkevésbé esélyesnek, hogy többen vannak.
"Azt hozzátenném még,hogy az orvosunkat elég hanyagnak érzem"
Ilyen orvoshoz nem szabad járni.
A leírtak alapján ez a terhesség nem fejlődik megfelelően. De amíg van szívműködés, addig missed ab-t se lehet rámondani, de jó eséllyel valóban a terhesség elhalása fog bekövetkezni.
Az ikerterhességes dolog teljesen esélytelen.
Nem fejlődik megfelelően. Ha egy héttel mondjuk később is fogant akkor is már sokkal nagyobbnak és egészen baba formájúnak kellene lennie, nem pár mm-esnek. Ha lenne mellette egy egészségesen fejlődő 8-9 hetes baba esélytelen, hogy ne vegye észre 2 orvos se...
Ezt el kell engedni, és az a legrosszabb, hogy meg kell várni, amíg nem lesz szívhang, vagy amíg meg tudják állapítani, hogy élettel összegyeztethetetlen fejlődési rendellenesség van.
Én arra gondoltam,hogy mivan ha az otthoni doki mérte az egyiket ami akkor volt 0,80 mm
És itt kint külföldön a másik december 11-én 0,50mmt mért
Én nem hiszem,hogy ekkorát hibázhatott az otthoni doki,az embrió pedig össze nem mehetett..
Összemehet éppen, ha nem él.
De sokat nem is nőhetett, ha kevesebbre mérte, mert tegyük fel, valamelyik kicsit elmérte, de ekkorát senki sem tévedne, ha az az embrió valóban jól fejlődne a két mérés közt.
Teljesen mindegy, hogy 0,8 vagy 0,5 mm, érzed ez milyen kicsi? Nézz meg egy vonalzót mennyi 1mm. Ennél kisebb dologról beszélünk, ennyi mérési hiba is lehet benne.
A te babának már 16-24 mm-esnek kellene lennie, nem 0,8-nak vagy 0,5-nek.
Nem centiben annyi az véletlenül?
Válaszolók! Egy 1mm alatti embriónak nincs szívverése. Se gyors, se lassú. Itt valami nem stimmel.
Ne haragudjatok,elírtam..
Nem mm hanem cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!