Ikerterhességnél mennyi idő még felszívódik az elhalt baba ? Lehet baja az egészségesnek?
10+4 napos terhes vagyok.
Úgy volt hármasikreket várok egészen tegnapig ....
Tegnap voltam UH-gon és kiderült,hogy kettő elhalt 🙁
8dikán kell vissza mennem kontrollra. Szerintetek felszívódik a kettő?
Én is így jártam sajnos, 7 hetesen voltam először UH-n, ott már csak 1 üres petezsák és 1 élő embrió volt látható. A petezsák idővel felszívódott,nem lett gond.
39 hkm
Őszintén sajnálom.
Az elso terhessegem kettő petezsakkal indult, két szivhang lett de nagyon hamar már csak egy volt. kb 12.heten már csak egy beverzesnek tűnő árnyék volt és megszültem rendesen a kisfiamat.
A harmadik terhességem ikreknek indult. Az elejétől kezdve voltak problémáim, valahol éreztem is, hogy, ennek nem lesz jó vége. Ennek ellenére úgy tűnt, nem jók a megerzeseim.. minden rendben van.. ez ment a 7.hetig. Akkor begorcsoltem, elmentem orvoshoz és ott látszott, hogy az egyik embrio már nem nőtt, csak egy szivhang volt. 9.het vegen már nem volt sajnos egy szivhang sem :( 10h4n műtéttel be kellett fejezni.
Nem derült ki sosem mi volt az oka.
Gondolom kaptal most progeszteront. Szedd és pihenj.
Nem kaptam rá semmit..
Sajnos nekem sem derült ki az oka
Tényleg semmi probléma nincs .
Szívódik fel a másik kettő...
Aki megmaradt azzal teljesen jó minden .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!