Miért barnázok, vérzek ha a másik babával minden rendben?
Ugyanez volt nálam is! Én lombikkal lettem ikerterhes. Az egyik baba korán elhalt. 11 hetesen egyszer csak elöntött a vér (szó szerint) szaladtunk a kórházba, vetélésre készülve, de babánk -hál' Istennek- jól volt. Vérzésforrást nem találtak.
12 hetesen megint elöntött a vér, minden átmenet, és előjel nélkül, még az előzőnél is jobban. Az orvos tál helyett inkább vödröt kért alám, miközben vizsgált...
Akkor vették észre, hogy a lepény teljesen a méhszájon van, és abból vérzek.
Azonnal bent tartottak a kórházban. Nem ehettem, ihattam; mondván készülünk a műtőbe... Másnapra alább hagyott a vérzés, de egyszer csak egy tenyérnyi darab távozott belőlem. Sírva hívtam a férjem, hogy jöjjön, most már tényleg elvetéltem. Aztán csináltak egy UH-ot, és a babám vígan kalimpált odabenn! Pár nap alatt elmúlott a vérzés, és kb. 1 hónap alatt feljebb húzódott a lepény is. Utána már nem véreztem, és a babám is egészségesen megszületett már azóta!
Szóval kitartást, nincs veszve semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!