Ikerterhesség során, lehetséges hogy megmarad az egyik magzat?
Figyelt kérdés
6 hetesen voltam Uh-n, a doki ikerterhességet látott, de nem volt szívhang. Másnap barnás folyásom volt és hasi görcsöm. Bementem a kórházba, majd közölték hogy nem látnak terhességet. Menjek vissza a nőgyógyászhoz. Visszamentem és mondta a nőgyógyász, hogy a embriók ott vannak de nem fejlődnek. 2 hete várom hogy elvetéljek, de nem történt meg. Nincs semmi fájdalmam. Lehetséges, hogy csak az egyik embrió ment el? A hcg szintem csökkent.dec. 12. 12:20
1/3 anonim válasza:
Az egyéb kérdésekben terhesség sincs, nem hogy iker...
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem miért írta ide...
dec. 13. 14:17
3/3 anonim válasza:
Azért, mert ezt a kérdést a "Vetélés, missed ab" kategóriába kellett volna tenni, ahol most van.
Itt talán tudnak rá rendesen válaszolni.
Amúgy szerintem lehetséges, de akkor folyamatos életveszély van neki is és neked is. Akkor nincs baj, ha a halott baba elmeszesedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!