Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Képtelen vagyok feldolgozni,...

Képtelen vagyok feldolgozni, többi lent?

Figyelt kérdés
Tavaly kb 3 hetes lehetett a magzatom, mikor meghalt. Szerettem volna őt, az se érdekelt hogy az apja beteg meg tróger is. Tudom hogy megkeseritette volna az életünket. Mégis úgyérzem nem tudom elfogadni hogy nem születhetett meg. Lassan 4 hónapos lenne...
2022. aug. 15. 21:45
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
Szerintem menni fog. Most szar, de lesz jobb is. sokkal.
2022. aug. 15. 23:44
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
És hány ilyen idióta szülő van, mint a kérdező...Katasztrófa. Megint csak magamat tudnám ismételni: egy bizonyos IQ szint alatt nem hagynám a gyerekvállalást, esküszöm.
2022. aug. 15. 23:45
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
42, pont erre gondoltam, hogy az oviban az pár nagyon hulye szülő vajon nem igy gondolkodott, mint a kérdező...
2022. aug. 15. 23:47
 44/52 A kérdező kommentje:
ismeretlenül idiótázol le? inkabb az a fura hogy akarok gyereket holott látom a buktatóit másoknál.
2022. aug. 15. 23:47
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

"ismeretlenül idiótázol le?"

Igen, sajnos nem nehéz felállítani a diagnózist, pedig még pszichológus sem vagyok. 🤷‍♀️

2022. aug. 15. 23:51
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

A probléma az, hogy egy 24 éves fiatal lány párkapcsolat nélkül, életcéljának tekinti a gyermekvállalást, aki minden bizonnyal nem alkalmas erre erre mentálisan.

Menj be a helyi pszichiátriai gondozóba, és kérj segítséget, ott van elérhető pszichológus is!

2022. aug. 15. 23:52
 47/52 A kérdező kommentje:

akkor se ismersz.

ha ismernél tudnád hogy el vagyok keseredve nem kicsit mostanában.

a hasznos válaszokat köszönöm. jóéjt mindenkinek!

2022. aug. 15. 23:54
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy szülsz, a fő probléma nem fog megoldódni. Mentálisan abszolút nem vagy rendben, és ezért alkalmas sem vagy egy gyerek nevelésére. Akkor szülj csak, ha nem ezt látod életed kizárólagos céljának, és nem a gyereket tekinted a terápiának arra, hogy a zavart agyad helyrehozd.
2022. aug. 16. 07:22
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnálom, hogy egy nehéz élethelyzetben vagy, de erre egy gyerek nem megoldás. Gyereket akkor érdemes vállalni amikor lelkileg, anyagilag és családilag stabil helyzetben vagy. Persze ez mind változhat bármikor, de legalább a kiinduló pont legyen adott.

Egyrészt a gyereknek igenis kell az apja, olyan társat kell választani aki akkor is a gyerek érdekeit fogja nézni ha ti már nem szeretitek egymást. Egy kapcsolat nem arról szól hogy lefekszünj egymással és jöhet a gyerek.

A másik, hogy ne azért akarj gyereket hogy neki majd jobb legyen mint neked, mert ezekből az szokott kisülni, hogy totálisan szűklátókörűen, csőlátással nevelik a gyereket. Mindent csak azért csinálnak úgy ahogy, hogy máshogy csinálják.. nem minden gyerek ugyanolyan.

És ugyan azt írod hogy anyagilag minden megvan hozzá, de ezt erősen kétlem és nem hiszem hogy tisztában vagy a gyereknevelés költségeivel. (Jó színvonalon, úgy hogy a te és a gyerek sem nélkülöztök semmit)

Szóval szerintem egy pár evet dolgozz magadon, építsd a karriered, a személyiséged, keress párt stb és csak évek múlva terj vissza a gyerekvállalás gondolatához

2022. aug. 16. 07:54
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

"eltűntek a normális srácok...."

Nem tűntek el, csak normális nőt keresnek maguk mellé.

2022. aug. 16. 11:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!