Képtelen vagyok feldolgozni, többi lent?
"ismeretlenül idiótázol le?"
Igen, sajnos nem nehéz felállítani a diagnózist, pedig még pszichológus sem vagyok. 🤷♀️
A probléma az, hogy egy 24 éves fiatal lány párkapcsolat nélkül, életcéljának tekinti a gyermekvállalást, aki minden bizonnyal nem alkalmas erre erre mentálisan.
Menj be a helyi pszichiátriai gondozóba, és kérj segítséget, ott van elérhető pszichológus is!
akkor se ismersz.
ha ismernél tudnád hogy el vagyok keseredve nem kicsit mostanában.
a hasznos válaszokat köszönöm. jóéjt mindenkinek!
Én sajnálom, hogy egy nehéz élethelyzetben vagy, de erre egy gyerek nem megoldás. Gyereket akkor érdemes vállalni amikor lelkileg, anyagilag és családilag stabil helyzetben vagy. Persze ez mind változhat bármikor, de legalább a kiinduló pont legyen adott.
Egyrészt a gyereknek igenis kell az apja, olyan társat kell választani aki akkor is a gyerek érdekeit fogja nézni ha ti már nem szeretitek egymást. Egy kapcsolat nem arról szól hogy lefekszünj egymással és jöhet a gyerek.
A másik, hogy ne azért akarj gyereket hogy neki majd jobb legyen mint neked, mert ezekből az szokott kisülni, hogy totálisan szűklátókörűen, csőlátással nevelik a gyereket. Mindent csak azért csinálnak úgy ahogy, hogy máshogy csinálják.. nem minden gyerek ugyanolyan.
És ugyan azt írod hogy anyagilag minden megvan hozzá, de ezt erősen kétlem és nem hiszem hogy tisztában vagy a gyereknevelés költségeivel. (Jó színvonalon, úgy hogy a te és a gyerek sem nélkülöztök semmit)
Szóval szerintem egy pár evet dolgozz magadon, építsd a karriered, a személyiséged, keress párt stb és csak évek múlva terj vissza a gyerekvállalás gondolatához
"eltűntek a normális srácok...."
Nem tűntek el, csak normális nőt keresnek maguk mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!