Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem lehet gyerekem nem tudom...

Nem lehet gyerekem nem tudom feldolgozni meg akarok halni nem tudom tovább élni azé letem képtelen vagyok felállni mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 16:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Elso korben menj el pszichiaterhez.

Orokbefogadas !

2015. okt. 4. 16:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a diagnózis? Tudod én is ismerek olyan anyát akinek papírja van róla hogy nem lehet gyereke, ne temesd magad egyből. Mi a gond?
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Fogadj örökbe egyet, kettőt és ugyanolyan teljes lesz a életed.
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta és milyen vizsgálatok alapján, hogy nem lehet gyermeked? Mi történt?
2015. okt. 4. 16:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne lègy nagyon magad alatt. Sok nő van ugyanebben a helyzetben. Örölbefogadhatsz picike babát, akinek csakis te leszel az anyukája. Csak neked mondja majd h anyuci. Fel a fejjel! Keress a lehetősègek között. Nagy ölelès, N.
2015. okt. 4. 16:46
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Szerencsere letezik az orokbefogadas intezmenye.
2015. okt. 4. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak hasonló helyzetben. Keress ilyen csoportot, akár neten is, velük meg tudod beszélni.
2015. okt. 4. 17:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ok,hogy mondjátok ezt az örökbefogadast de ez egyalltalán nem olyan...

9 hónapig benned növekszik,megszülöd ,te neveled...a te és a férjed vére,kettőtökből keletkezett...

Azért ne vegyük egy kalap alá a saját és az örökbefogadott gyereket..

Kérdező!

Ne add fel.

Feleségemnek is ezt mondták 27 éves koraban ,hogy sosem lehet gyereke.Ugyanígy ki volt bukva mint te,vigasztaltam de sok idő kellett neki.Rá 2 évre elkezdett reggelente rosszul lenni,szagokat erősebben érezni stb...vett egy tesztet azt mutatta ,hogy nem terhes.Viszont fojtatódott a reggeli rosszullét ezért elment a nőgyógyászhoz....aki azt mondta,hogy bizony terhes..

Mikor hazaért sírva mondta el nekem annyira örült és bevallom én is elbőgtem magam.

Rá 9 hónapra megszületett a kislányunk aki egészséges és már 7 éves+már egy 4 éves kisfiunk is van.

Szóval ne add fel amit mondanak az sosem 100%.

Sok sikert és fel a fejjel.

36/F

2015. okt. 4. 21:20
 9/14 anonim ***** válasza:
23%

"Azért ne vegyük egy kalap alá a saját és az örökbefogadott gyereket.. "

Tuldimenzionalod ezt a versegi koteleket.

2015. okt. 4. 21:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járt egy ismerősöm. Gyakorlatilag természetes úton sosem eshet teherbe, a lombik programmal sem jöttek össze a babák. Ráment a kapcsolat-igaz,más is hibádzott náluk. ezt nagyon nehéz lehet egy nőnek feldolgozni! Az örökbefogadást pedig nem biztos, h mindkét fél akarja, ahhoz nagyon szilárd alapú kapcsolat kell,szerintem. De megoldás lehet. Vagy sok olyan férfi is van, aki pedig a feleségét vesztette el, és Párt/Anyát keres. Nem tudom, h lehet e más gyerekét szeretni úgy,mint amelyik bennünk növekedett,belőlünk "fakadt".De szeretném azt hinni,hogy igen!

Szerinted mért nem lehet gyereked?Gondolkodtál már rajta?

Nem szégyen segítséget kérni szakembertől! Sokan járnak hasonló cipőben, mint te.

2015. okt. 4. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!