Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem lehet gyerekem nem tudom...

Nem lehet gyerekem nem tudom feldolgozni meg akarok halni nem tudom tovább élni azé letem képtelen vagyok felállni mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Tuldimenzionalod ezt a versegi koteleket."

Neked tuti van valami agyi problémád....

Sajat gyerek vagy örökbefogadott neked mindegy?????

Biztos,hogy nincs gyereked.....

2015. okt. 4. 23:43
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Megengeded hogy sajat velemenyem legyen a temarol, vagy idejosz es belemvered a helyes nezopontot?

Azt gondolom hogy egy orokbefogadott gyereket ugyanugy lehet szeretni, mint egy ver szerintit. Akar tetszik neked akar nem.

2015. okt. 4. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Tőlem aztán azt csinalsz amit akarsz....
2015. okt. 5. 21:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem szülhetsz, de attól még lehetsz anyuka... - Nekem segít ez a gondolat. (1000% hogy soha nem szülhetek)

Az előttem szólóknak pedig szeretném jelezni, az örökbefogadott gyerek is saját gyerek... - nem a gének teszik azzá...

2015. nov. 22. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!