Képtelen vagyok feldolgozni, többi lent?
Figyelt kérdés
Tavaly kb 3 hetes lehetett a magzatom, mikor meghalt. Szerettem volna őt, az se érdekelt hogy az apja beteg meg tróger is. Tudom hogy megkeseritette volna az életünket. Mégis úgyérzem nem tudom elfogadni hogy nem születhetett meg. Lassan 4 hónapos lenne...2022. aug. 15. 21:45
11/52 anonim válasza:
7-es Ezt hogy kell elképzelni? Fűvel-fával lefekszel, hátha összejön, nagyon nem kellene.
Először egy normális férfi kellene, és stabil párkapcsolat. A gyerek ne legyen cél, nem old meg semmit.
13/52 anonim válasza:
A görcsös jobb életet akarokból lesz a totális félre nevelés, mert átestél a ló túl oldalára. Elég jó szülő legyél ne a legjobb.
És azért ne legyen mert mindenkinek vam, ez nem érettségi 🤦♀️
14/52 anonim válasza:
Örülj neki hogy, elment a baba, mert ebben a korban 99% hogy beteg volt. A természet szelektál. Ha a 12. heten kiderül, hogy beteg vagy élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenessége lett volna, akkor is megtartottad volna? Ugye nem...Egy 12.hetes művi befejezés sokkal nagyobb lelki megterhelés, úgyhogy ebbe nem kell belehalni.
15/52 A kérdező kommentje:
más is egyedül neveli mégis boldog a gyerek.
2022. aug. 15. 22:35
16/52 A kérdező kommentje:
racionálisan tudom, de úgyérzem hibás vagyok. amig nem leszek terhes megint addig ez bennem lesz hogy nem tudtam elsőre összehozni.... sose voltam ennyire csalódott.
2022. aug. 15. 22:38
17/52 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező?
Milyen életed volt, aminél te jobbat szeretnél nyújtani?
Mióta érzel így, hogy bármi áron kell egy gyerek?
Voltál pszichológusnál feldolgozni a sérelmeket amiket cipelsz, és miért nem?
18/52 A kérdező kommentje:
25 alatt vagyok picivel.
nem találok pszichológust.
anya egyedül nevelt. én jobban akarom ugyanezt.
2022. aug. 15. 22:41
19/52 anonim válasza:
Szerintem terhes sem voltál, csak bebeszélted magadnak a tüneteket. Nincs 3 hetes terhesség
20/52 anonim válasza:
Hogy lennél jobb egyedülálló anya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!