Képtelen vagyok feldolgozni, többi lent?
Na jó, úgy gondolom hogy az eddigi összes válaszadó nevében kívánom, hogy ilyen mentális problémával, ami neked van, reméljük egyhamar nem lesz gyereked.
Egy gyerek nem egy Moncsicsi baba, hogy kell neked minden áron. Egy gyereknek szerető apára és stabil anyára van szüksége. Nálad nincsenek meg ezek a körülmények. Hiába van pénzed, eszed meg stabilitásod nincs, fel sem tudod nevelni ilyen mentalitással. Azt mondtad, hogy anyád egyedül nevelt és milyen szar volt, de csak azért, hogy te jobban érezd magad, megszülnéd őt is egy csonka, szar családba.
Remélem nem jön össze a baba, amíg az agyad a helyére nem rázódik.
hát, több ismerősöm meg pont azért sziv mert apa nagyon belemászik az életükbe pedig elváltak...
de mindegy is, összeszedem magam azt megoldom egyedül. mint sokan mások.
"hát, több ismerősöm meg pont azért sziv mert apa nagyon belemászik az életükbe pedig elváltak..."
Nahát, ki gondolta volna, hogy az apának is joga van a gyermekéhez? Felháborító szerintem is 🙄
joga van, de nem kell túltolni. sok helyen ezt látom. hogy egymást szivatják a szülők.
de mindegy is, nem ez a lényeg. a feldolgozasban kértem tanácsot. hogy volt-e más is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!