Abortusz után mire kell számítani?
Figyelt kérdés
7 vagy 8 hetes vagyok, vedekeztunk és mégis terhes vagyok… van egy 9 honapos gyermekem,úgy döntöttük hogy nem akarjuk megtartani egyrészt korai másrészt meg anyagilag sem biztos hogy tudnánk fedezni. Ezért is vedekeztunk. Hogy fog kinezni ez az egész? Ne itelkezzetek,mert nem akartunk babat. Milyen szovodmenyei lehetnek? Mennyi idő ez az egész? Csutortokon megyek orvoshoz …2022. márc. 31. 08:07
31/39 anonim válasza:
Manapság már kicsi az esélye a szövődménynek (például fertőzés, gyulladás), de ez nem vigasztalja azt a pár %-ot, aki beleesik. Az abortusz növeli a mellrák kockázatát. Vannak nők, akiknél utána lelki problémák jelentkeznek (például depresszió, bűntudat, rémálmok, önértékelési és kapcsolati problémák).
32/39 anonim válasza:
mi lenne, ha te most nem léteznél - ki nem szrja le? Akkor nem élnék. Tyű, tragédia.
33/39 anonim válasza:
Lénácska, hagyd a hülye propanganda szöveget, jó?
Szánalmasak az itteni magzatvédők, akik közül egy sem fogadna örökbe árvát, csak a parazitát tekintik fontosnak.
Bárki, amelyik gazdatest nélkül elpusztul, az élősködő. A magzat IS. Nem kell szépíteni.
34/39 anonim válasza:
Ja, mert mintha az, ha megtartja nem lenne visszafordíthatatlan..🤦🏻♀️ A különbség csak az, hogy ebben az esetben ott lesz jó 18-20 évig a gyerek, aki minden egyes nap emlékeztet majd az elbszott döntésedre és arra miért is van romokban az életed. Igaz, sokkal jobb…
35/39 anonim válasza:
Hülyegyerek anyagi segítséget is ajánlott, vagy csak jártatja a mocskos kétszínű pofáját?
36/39 A kérdező kommentje:
Holnap után lesz, izgulok. Szoritsatok :) az altatás hogy lesz? Maszk vagy venasan? Illetve olyankor mit érezni? Csak elalmosodsz és ennyi? :)
2022. ápr. 12. 19:25
37/39 anonim válasza:
Infúzió van. Elszédülsz, elalszol, majd felébredsz. Semmi extra.
38/39 A kérdező kommentje:
Elszedulok???
2022. ápr. 13. 19:30
39/39 anonim válasza:
Sose szédültem el. Csak szimplán elaludtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!