Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Abortusz után mire kell...

Abortusz után mire kell számítani?

Figyelt kérdés
7 vagy 8 hetes vagyok, vedekeztunk és mégis terhes vagyok… van egy 9 honapos gyermekem,úgy döntöttük hogy nem akarjuk megtartani egyrészt korai másrészt meg anyagilag sem biztos hogy tudnánk fedezni. Ezért is vedekeztunk. Hogy fog kinezni ez az egész? Ne itelkezzetek,mert nem akartunk babat. Milyen szovodmenyei lehetnek? Mennyi idő ez az egész? Csutortokon megyek orvoshoz …
2022. márc. 31. 08:07
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Igen sajnos most sok negatívot kaptam nagyon,itt ezen az oldalon. De probalok a pozitiv emberekkel foglalkozni. Természetesen ment a zold kezecske nektek. De tényleg nagyon furcsa hogy mennyien elitelnek egy ilyenert,holott szerintem az sem lenne jobb ha nem kapna meg mindent az a gyerek..
2022. márc. 31. 09:58
 12/39 anonim ***** válasza:
79%

Azért ahhoz is faék egyszerűségű gondolkodás, vagy valláskárosultság kell, hogy valaki egyenlőséget tegyen egy csecsemő és egy embrió/fiatal magzat közé. Lehet hőbörögni, meg hisztizni, akkor sem ugyanaz. Soha nem is lesz az, ahogy nem is gyilkosság, akkor sem, ha belinkelgetitek ezredjére is az erősen torzított és tudományosan teljesen kapufa életvédő videóitokat, amik valóságtartalma és hitelessége a nullához konvergál.

Biztos bosszantó, de senki sem lesz gyilkos attól, hogy pár IQ gyök kettes itt toporzékol. Továbbra sem ti döntitek el és soha nem is fogjátok.

2022. márc. 31. 10:47
 13/39 anonim ***** válasza:
82%
Attól függetlenül, hogy én magam, a saját elveim szerint nem vetetném el az ő helyében, a kérdezőnek meg joga van hozzá, mert ő meg úgy döntött, hogy náluk ez a jó és helyes megoldás. Nem tisztünk megítélni vagy megkérdőjelezni a döntését. Vagy annak a terhét viseli, hogy komplikációk képnek fel, vagy annak, hogy anyagilag nem bírja, vagy annak, hogy most őt elengedte. A kérdező viseli a terhet, bárhogyan is dönt. Senki nem fogja ruhátzni, etetni a gyerekeit helyette. Tehát ilyen érzelmi zsaroló szöveggel, de mégis csak "más fszával a csalánt" beállítottságú válaszolók nem tudom, hogy mit várnak. Segítséget nem ajánlott, de belerúgni sikerült. Most jobb?
2022. márc. 31. 12:51
 14/39 anonim ***** válasza:
7%
Könnyű úgy beszélni erről, hogy nem kapartak ki és éled a jó életed....
2022. márc. 31. 12:52
 15/39 anonim ***** válasza:
89%

Te utolsó ilyen stílussal vagy életvédő? Szerinted ez mennyiben fog segíteni mást abban, hogy megtartsa a magzatot?

Tudod ki az az Albertné Görgey Zsuzsa? Tanulj tőle,mert a stílusod egy köpedelem...

2022. márc. 31. 12:57
 16/39 anonim ***** válasza:
49%
Lehet mellébeszélni kerülgetni a forró kását a személyem pocskondázásával, de ettől még ez az igazság, ha fáj neked ha nem.
2022. márc. 31. 13:01
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó

Gratulálok anyukadnak de létszi ne hasonlítsd össze a múltat és a jelent.

A kérdező szuperül el tudja dönteni h mit szeretne.

Ő viszi magával a terhet egy életen át!

Én is elvetettem mert így láttuk jónak! Mindig mindennek meg van az oka!!!

2022. márc. 31. 13:04
 18/39 anonim ***** válasza:
88%

Hagyjuk már ezt a szánalmas, érzelmi zsarolós dumát, de tényleg.

Ez a döntés kizárólag az adott terhes nőé, pont. Kit érdekel, hogy anno az ő szülei hogy döntöttek?? Az az Ő döntésük volt, ők úgy döntöttek marad a terhesség, ez viszont a kérdező élete és ő úgy döntött abortuszra megy, ennyi. Ő élete, ő döntése. Nem neked kéne szenvedni és nem a te életedre lenne kihatással egy nem kívánt gyerek, akkor meg? Milyen jogon pofázol bele más életébe?

Mondjuk értelmes érvet olyantól ne várjunk, akibe annyi ész szorult, hogy "há' de engem is a semmiből neveltek fel, a többi csak kifogás".. édes istenem. Nincs olyan, hogy kifogás! Az, hogy NEKED kifogás, hogy valaki nemes egyszérűsséggel nem akarja az adott terhességét megtartani, az a te egyéni szoc.problémád. Nem csak anyagi stabilitás kell egy gyerekhez, az elsődleges az, hogy egyáltalán akarod-e vagy sem. A kérdező világosan leírta, hogy nem, nem akarja, eleve nem terveztek több gyereket és eleve védekeztek. Innentől mi a kérdés??

Egy fejletlen embriót meg nem említhető egy lapon egy már megszületett, érző emberrel! Mondjuk ez minimális ésszel rendelkező embernek nem szorul magyarázatra..

2022. márc. 31. 13:06
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
Ehhez már leírtam előbb a véleményemet olvasni meg értelmezni remélem tudsz. Ha igen gondolkozz el rajta mi lenne, ha te most nem léteznél.Na ugye ennyit erről.
2022. márc. 31. 13:14
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

A mindenféle észérvet és tényeket mellőző ítélkező véleményed szerintem a kutyát sem érdekli, ugyanis a kérdező NEM véleményt kért! És akkor te beszélsz olvasásról meg értelmezésről.

De megint csak bebizonyítottad, hogy sötét vagy, mint az éjszaka. Értelmes érvet nem tudsz felhozni, csak fröcsögsz, hogy "Mi lenne, ha..?" Kit érdekel? Ez a tipikus hárítás, nem tudsz érdemben semmit kibökni, ezért jössz ezzel a "most te sem léteznél". És?? Ha nem léteznék, akkor eleve nincs miről beszélni, akkor nem léteznék, történet vége. Azt azért képes vagy felfogni, hogy az én vagy a kérdező szüleinek gyerekvállalási döntésének a világon semmi köze nincs az én vagy a kérdező saját életét illető döntéseihez? Fogd már fel: az az ő szülei döntése volt, ez pedig a kérdezőé! Vagy tán úgy gondolod azért, mert a szülei a jó eséllyel előre tervezett és akart gyereket (kérdezőt) megtartották, akkor már a kérdezőnek is automatikusan így kell tennie, még akkor is, ha 1: nem akarja azt a gyereket, 2: nincs is pl hozzá anyagi háttér, 3: eleve védekezés mellett fogant....? No komment.

2022. márc. 31. 13:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!