Abortusz után mire kell számítani?
Te magadtól vagy ennyire buta vagy valaki fogja közben a kezed? Ennyi fájdalmas hülyeséget összehordani azért nem kis teljesítmény. Nem érzed, hogy milyen összefüggéstelenül és értelem nélkül offolsz már sokadik komment óta?
Mi az, hogy minek élek még?? Normális vagy? Egy büdös szóval nem írtam, hogy nekem ennyire mindegy az életem, lehet ki kéne járni az általánost és megtanulni rendesen szöveget értelmezni szövegkörnyezettel együtt. Te pörögsz itt azon, hogy mi lenne, ha nem léteznék. Hogy lehet egyáltalán ilyen baromságokkal példálózni, egyáltalán mi értelme? Mi lenne? Semmi, nem léteznék, ennyi. Mit kell ezt ragozni tovább?
Azt írtam a világon semmi köze nincs a témához annak, hogy az ő/én vagy bárki más szülője anno hogy döntött, mert az az Ő döntésük volt, ez meg NEM az ő döntésük. Tényleg, áruld már el ennek melyik részét nem érted? A létező és valós problémára kellene koncentrálni, nem a nem létező meg "mi lett volna, ha"-ra!
Azt meg nem kommentálom, hogy ki, mivel szembesül majd a későbbiekben. Eleve milyen bűnről hablatyolsz? Az abortusz nem bűn, bármennyire próbálod annak beállítani, szóval felőlem aztán nyugodtan ringasd csak magad abba a tévhitbe, hogy a csúnya abortuszon átesett nők majd bűnhődni fognak, de ez a te szegénységi bizonyítványod nem másé. Azt hadd ne részletezzem, hogy ezen az elven te mennyi miatt fogsz akkor elvileg bűnhődni.. Elég végignézni a szánalmas, ítélkező, empátia 0, kötözködős kommentjeiden. Egy fokkal nem vagy sem jobb, sem több, csak szólok. :)
Dehogy szembesül mindenki a bűneivel, ez meg nem is bűn. A te hited szerint lesz "elszámolás" a végén, meg karma, sors, kutyafas*a, más szerint meg semmi sem, majd csak a kukacok (bár az sem, mert hamvasztva leszek). Te dolgod. A miénk meg a miénk.
Ne legyél már annyira ostoba, hogy azért, mert most az ember nem öli meg magát, ha már egyszer él, akkor dönteni sincsen joga a saját élete és teste felett.
Könnyen beszélünk? te hülye vagy teljesen.
Ha anyukám valami miatt abortuszra kényszerült volna velem, akkor nem lennék, ergo nem fájna, nem hiányozna az életem, te gyengeelméjű, lévén nem is léteznék, bánni sem tudnám. Az az ő dolga lett volna, ha meg én kerülnék ilyen helyzetbe, az meg az enyém, jelen kérdés alatt pedig a kérdezőé és párjáé.
Mindenki maga dönt, de elhiszem, hogy erősen frusztrál, hogy neked nincsen és sosem lesz beleszólásod miként.
Nekem az abortusz nem bűn, hanem egy indokolt esetben szükséges rossz és attól sem fogom másként gondolni, ha a magad féle korlátoltak bűnnek tartják, mert pont les*zarom. Karmában, sorsban, végzetben, istenben nem hiszek, de ha tévednék sincsen semmi félnivalóm, mert biztosan nem vagy egyik sem ezek közül, ahogy a hozzád hasonlóak sem töltik be egyik "posztot" sem, menjél morzsolj el egy miatyánkot, locsolj egy kis szenteltvizet a monitorra és fogadd el, hogy pont nem számít semmit, hogy te és a hasonszőrűek hogy gondoljátok. Magánügyetek. Ahogy a testünk, értékrendünk, döntéseink pedig a miénk és én nyugodtam alszom akkor is, ha megpukkadsz a géped előtt. Ha meg lenne tényleges elszámolás, előbb kerülnének a hozzád hasonlóak a pokol kénköves tüzébe az ostobaságuk, ítélkezésük, gonoszkodásaik miatt.
Téged felneveltek a semmiből, látszik is milyen remek lett a végeredménye, köszönjük, mi többiek továbbra is magunk fogjuk eldönteni, mi miként szeretnénk, vagy nem szeretnénk nevelni a következő generációt. Továbbra sincsen hozzá semmi közöd.
Itt ki is szálltam, mert szellemi fegyvertelennel nem harcolok, nem volna korrekt.
Kérdező
Itt mindig akadnak sokkal okosabb válaszolok!
Nyilván úgy döntötök ahogy szeretnétek! Nekem is sok oka volt h abortuszra mentem de nem kell magyarázkodni....
Rá 2 évre megint terhes lettem és jött a missed ab 1-2
Van e köze az abhoz hát passz.elméletileg a szervezetem rendben volt. Az elsőnél azt mondtam h oké vissza kaptam az élettől de a másodikat már nem hiszem h megérdemeltem ,de ez van , elfogadom
Minden rendben lesz és ne izgulj!reméljük jó kezekben leszel😉
Kérdező, hogy neked is válaszoljak, az abortusznak így a 21. században már nagyon ritkán vannak szövődményei. Minden műtétnek (ez kisműtét kategória, bóditásban végzik) lehetnek szövődményei természetesen, de ennek elenyésző arányban. persze szeretnek ijesztgetni az ostobák, de minimális az esélye. Minden rendben lesz. Hovatovább ez itt nem a kőkorszak, nem kaparnak senkit sem, ahogy sokan nevezik, vákuum-aspiráció történik.
Ne hallgass a gyöpösökre, ne hagyd magad abúzálni, van a nélkül is elég bajod, ezek meg pukkadjanak meg tehetetlenségükben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!