Abortusz után mire kell számítani?
Szia
Részt kell venned 2 családsegítő beszélgetésen és utána mehetsz műtétre.kb 40000ft
Műtét 1 napos törtenet. Reggel bemész megkapod a tágítót , vársz ,műtét és utána 2 óráva mehetsz haza ha jól vagy.
Én kb alig véreztem utána majd minden helyre állt. Viszont az is igaz h azóta nem marad meg a terhesség nálam.
Normál esetben lelki problémák SEM!
Inkább a "kedves" 1es az aki szeretné,hogy legyen
A kérdező nem fog tágítót (laminária)kapni, lévén van egy 9 hónapos gyereke,ergo szült.
OFF: Amúgy meg ez mindenkinek magánügye és a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy egy random idegent mi szomorít el, vagy mi nem.
Azt kellene már megérteni végre, egyszer és mindenkorra, hogy senkinek nincsen joga, sem lehetősé beleszólni más emberek szuverén döntéseibe és ha ítélkezni akarnak megtehetik, attól még nem lesznek többek és a másik sem kevesebb.
Az értékrendek eltérőek és hihetetlen korlátolt és ostoba elgondolás azt hinni, hogy kizárólag a miénk az egyetemleges és elfogadható.
Ez olyan mint a hit, vagy van, vagy nincs és fölösleges egymást győzködni, megérteni sem kell, csak elfogadni.
Neked lelki problémáid lennének, másnak meg nem, kedves egyes és nem te fogod eldönteni melyik a normális, de azért elárulom, mindkettő és morálisan, erkölcsileg is rendben van mindegyik, akkor is, ha neked ez nem tetszik. Magánügyed mit gondolsz.
Hogy lenne ugyanaz?
Az egyik bűncselekmény,a másik nem az!
8 as
1 ab és 2 missed abom volt. Az első kettőnél volt tágítás a harmadiknál nem mert ott vérzéssel kerültem be!
És van már 1 gyerekem
Kérdező én totál megértelek sajnos nekem is volt ab mikor a fiam kicsi volt. Több probléma is volt körülöttünk ami miatt így döntöttünk.
Mai napig fáj de ezzel kell élnem.
Nem tartozol senkinek sem magyarázattal.
2es
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!