Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után emelés mennyire...

Missed ab után emelés mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Van itthon egy 1 éves gyerkőcöm és csak pár napig lesz segítségem. Mennyire vagy hány napig kell vigyázni? Volt valaki így?
tegnap 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
tegnap 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Azért ne most kezd majd el a bútorokat tologatni, de a sima, hétköznapi terheléssel nincs gond. Én pl már másnap alig véreztem, harmadnapra meg pecsételés is minimálisan. Aznap volt fura, kicsit izomláz szerű fájdalom a méhemben, utána semmi. Szó szerint semmit sem éreztem, annyit sem, mint menstruációnál. Nekem is itthon volt 2 (nagyobbak, mint a tiéd, 3 és 6 évesek), plusz gyorsan visszaálltam dolgozni, mert lelkileg jót tett, ha nem otthon agyalok azon, hogy elment a baba. Ha fájdalmad van vagy erős vérzésed akkor pihenj, ha nem múlik jelezd az orvosnak, de általában a missed ab után nem kell semmi extra dolog, a házasélet kerülésén és az ülőfürdő hanyagolásán kívül (fertőzésveszély miatt).
tegnap 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
14 hetes megszakítás után, a 13kg os fiamat emelgettem semmi bajom nem lett
tegnap 14:23
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!!!
tegnap 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Annyira, mint egy sima mensi alatt.

Engem egy 2 éves 15kg-s gyerek várt otthon.

tegnap 14:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!