Korai terhességem alatt sajnos elvetéltem, mikor lehet próbálkozni újból?
Ez volt az első próbálkozásunk.
A héten jött volna meg a bajom, (hétfő, kedd) úgy nézett ki a dolog, hogy nem fog megjönni tehát terhes vagyok, több teszt is kimutatta, hogy terhes vagyok.
De szerdán már picit vérezni kezdtem, többször is piciket, szakaszosan. Kórházba mentünk, megvizsgáltak, de nem mondtak úgy különösen semmit.
Csütörtökön vérvételre mentünk, hcg miatt ami negatív lett, ami ezek szerint nem vagyok terhes. Lehetséges, hogy akkor már szerdán mikor vérezni kezdtem, akkor történt meg a vetélés?
Azóta is úgy vérzek mintha menstruációm lenne.
Most akkor ezek után ezzel meddig kell várjak? Olvastam, hogy ez biokémiai terhességnek nevezik, ilyenkor természetes úton lezajlik a vetélés komplikációk nélkül, elvileg.
De biztosra szeretnék menni, hogy mégis akkor kell-e várni vagy sem a következő próbálkozásig? Az orvos a kórházban annyira zseni volt, nem volt képes megvizsgálni engem.. így kénytelen voltam maszekhoz időpontot kérni de az még 1 hét mire mehetek.
Addig is várjak vele, vagy lehet próbálkozni addig is?
0.5IU/L volt az eredmény, terhességhez azt hiszem 8 kell, sajnos.
Nem értem én sem de sajnos ez van.
6 félét próbáltam, mind a 6 halvány csík volt.
De egy ismerősömnek az enyémnél is még halványabb volt, és ő már 13.hétnél jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!