Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Korai terhességem alatt...

Korai terhességem alatt sajnos elvetéltem, mikor lehet próbálkozni újból?

Figyelt kérdés

Ez volt az első próbálkozásunk.

A héten jött volna meg a bajom, (hétfő, kedd) úgy nézett ki a dolog, hogy nem fog megjönni tehát terhes vagyok, több teszt is kimutatta, hogy terhes vagyok.

De szerdán már picit vérezni kezdtem, többször is piciket, szakaszosan. Kórházba mentünk, megvizsgáltak, de nem mondtak úgy különösen semmit.

Csütörtökön vérvételre mentünk, hcg miatt ami negatív lett, ami ezek szerint nem vagyok terhes. Lehetséges, hogy akkor már szerdán mikor vérezni kezdtem, akkor történt meg a vetélés?

Azóta is úgy vérzek mintha menstruációm lenne.

Most akkor ezek után ezzel meddig kell várjak? Olvastam, hogy ez biokémiai terhességnek nevezik, ilyenkor természetes úton lezajlik a vetélés komplikációk nélkül, elvileg.

De biztosra szeretnék menni, hogy mégis akkor kell-e várni vagy sem a következő próbálkozásig? Az orvos a kórházban annyira zseni volt, nem volt képes megvizsgálni engem.. így kénytelen voltam maszekhoz időpontot kérni de az még 1 hét mire mehetek.

Addig is várjak vele, vagy lehet próbálkozni addig is?

jan. 18. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hétfő/kedd helyett szerdán jött meg, ha nem teszteltél volna, nem is tudtál volna róla, ha terhes vagy. Nyugodtan próbálkozhattok újra, nincs mire várni. Eleve nem értem, hét elején még pozitív volt a teszt, de csütörtökön már negatív a vérvétel? Ilyen gyorsan nem tűnik el a hcg.
jan. 18. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is gyanús, egy pozitív teszt után azért a vérvétel még egy ideig biztos emelkedett hcg-t hozott volna ki...
jan. 18. 14:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor nem kell várni
jan. 18. 14:59
 4/10 A kérdező kommentje:

0.5IU/L volt az eredmény, terhességhez azt hiszem 8 kell, sajnos.

Nem értem én sem de sajnos ez van.

jan. 18. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a teszt biztos pozitív volt ? Nem volt nagyon halványka? Milyen teszt volt ?
jan. 18. 15:02
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Ez a pozitívnak képzelt teszt tipikus esete lehet...
jan. 18. 15:04
 7/10 A kérdező kommentje:

6 félét próbáltam, mind a 6 halvány csík volt.

De egy ismerősömnek az enyémnél is még halványabb volt, és ő már 13.hétnél jár.

jan. 18. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg kémiai terhességed volt. A tested elkezdett felkészülni,de mégsem történt meg a beágyazódás. Nyugodtan próbálkozzatok a kövi hónapban is, nem lesz baj.
jan. 18. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, meg ahogy te is megkerested, ez kémiai terhesség volt. Nagyon sokakkal előfordul, akik próbálkoznak, az esetek többségében nem is derül ki. Nem csak úgy vérzel, mintha megjött volna, hanem meg is jött. Nyugodtan lehet próbálkozni.
jan. 18. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Egyébként ezzel felesleges nőgyógyászhoz menni, ez nem olyan, mint egy több hetes vetélés. Egyszerűen elindult valami, de nem lett végül belőle terhesség. Azért nem vizsgáltak meg, mert nincs értelme, maszek is el fogja mondani ugyanazt, amit mi, hogy ez egy kémiai terhesség volt, ezen felül mást nem nagyon tud tenni/vizsgálni.
jan. 18. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!