Hogyan tovább? Első terhességem sajnos nem a terveink szerint alakult. Akiknek az első terhességük vetéléssel végződött, kérlek ti írjatok!
6hetesen még semmit nem látott az orvos, azt mondta 10%hogy lesz baba, 1hét múlva volt szívhang, rá 3napra barnás folyás, majd vérzés és végül ~8hetesen műszeres befejezés lett a vége.
Akik hasonló cipőben jártak légyszi osszatok meg jótanácsokat! Hogyan tovább?
1hónapja már, hogy meg volt a műtét, de vannak napok amikor nagyon pocsékul vagyok..
Nekem is missed ab volt az első, ketten lettek volna. Igazán a következő terhesség gyógyította be a sebet. Eltelt már 6 év, van egy kislányom és egy kisfiam :)
Nem tudok biztatóbbat mondani annál, amit valószínűleg úgyis hallottál már, hogy előfordul ilyesmi sajnos, de ez csak véletlen, lehet még egészséges babád. Csak pozitívan :)
2018 májusában Missed ab 7 hetesen.
2018 októberben megfogant a fiam aki 2019 júliusában született.van remény, ne add fel ❤️
21. héten vetéltem el az iker babáimat. Azt hittem beleőrülök... de miután elfogytak a könnyeim, felálltam, és újra belevágtunk (lombik). Most pedig egy mosolygós, okos, huncut kislány anyukája vagyok.
Gyászold meg a veszteséged, hogy le tudd zárni. Az idő is segít ebben. De ha már úgy érzed, hogy tudsz tovább menni; akkor már csak előre!
Nekem egyetlen életcélom volt ezután: újra babát várni.
En ket honapja veteltem el, meg nem probalkozunk ujra. Elso terhessegem volt, kb elso probalkozasra osszejott, csak aztan valami felrement. Nem is lattuk a bebit az ultrahangon, csak a szikholyagot.
En kertem az orvosomat, hogy legyenek kivizsgalasok. Mondta hogy egy veteles utan nem szokas, de szerencsere nagyon tamogato volt, irt utalot mindenhova. Persze baromi lassan halad a dolog, most varjuk a genetikai vizsgalat eredmenyeit. Ha az meglesz, annak alapjan megyunk tovabb.
Azert kertem a vizsgalatokat, hogy nyugodt szivvel vagjak bele a kovetkezobe, hogy ugy erezzem, en mindent megtettem, nem rajtam mulik. Ha kiderul hogy baj van, legalabb tudni fogjuk, es ha lehet teszunk ellene, ha nem, akkor orokbefogadunk vagy nem lesz gyerekunk.
A lelkiekben nekem az segit, hogy van kikkel beszelnem errol, illetve meditacioval is probalkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!