Hogy lehet terhesen ekkora súlyt felszedni?
Megdöbbenve olvasom baba mama csoportokban, hogy van aki 30-50 kg-ot felszedett a terhesség alatt.
Ez komoly??
Nem akarok rossz indulatú lenni, de ez megdöbbent.
Én alapból molett vagyok, szóval tudom milyen az, hogy az ember kicsit többet eszik és máris + pár kg felszalad, nagyon is jól tudom.
Terhesen ezért is figyeltem oda még annál is jobban..
+8 kg-val mentem szülni, most 10 héttel szülés után már 2 kg-al kevesebb vagyok, mint amennyivel terhes lettem.
Aki 30-50 kg-t felszed az nem érzi magát szörnyen?
Te alapból vagy dagadt más meg terhesen.
Mivel jobban elítelendő az aki terhesen hízik mint az aki mindig kövér.
Én 54 kilóval kezdtem a 173 centihez es 30 kilót híztam.Dekara pontosan leadtam es most csinosabb vagyok mint valaha,nem mentem tönkre. Én 1,5 évig voltam csak kövér... törődj magaddal.
Igen, mivel van feleslegem ezért nem értem, hogy vékony 50 kilós nők, hogy mehetnek 100 kilósan szülni..
2 kezem össze tenném ha 50 kg lehetnék, eszen ágában nem lenne 50 kilót felszedni terhesen. Látom kb alig volt valaki, aki megértette a kérdés lényegét.
Nem kritizáltam amúgy sem, csak nem értem..
Nekem minden vágyam kb hogy 50 kilo legyek, fél életem átdiétáztam, ha alapból annyi lennék, csinos, vékony és egy terhességgel felszednék annyit, hogy 100 kiló legyek én biztos elbujdokolnék. Egy érték az manapság ha valaki vékony. "Csak"egy terhesség miatt ezt sutba dobni, nekem érthetetlen.
Akinek ez bírálatként hangzik az nem valami jó szövegértésből :)
Ne haragudj, vagy ha haragszol se zavar...
De a kérdésed olvasva a Kiszólt a gödörből a lyuk - mondás jutott eszembe.
Én voltam a 10-es válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!