Miért kell terhesen magnéziumot szedni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 13:02
1/9 anonim válasza:
Kb azért kell mint a többi vitamint, ásványi anyagot szeded....
egyébként nem kell. Vitamint se kell, csak változatosan táplálkozni.
Amúgy a mg jó a pocak keményedésekre, lábgörcsökre.
2/9 anonim válasza:
Nem kell, de a magyar terhes nők úgy szedik mint a cukorkát. Egyébként meg Izomlazító, ezért keményedésekre hasznos. De kelleni egyáltalán nem kell.
3/9 anonim válasza:
Dehogyis nem kell! A keménykedés korai fájásokat idéz elő, ami vetéléshez, illetve koraszüléshez vezethet. Ezért kell.
5/9 anonim válasza:
Nem kell, csak ha panaszod van, akkor ajánlott.
Terhesen megnő a magnézium igény és ha nem viszed be az étellel, tüneteket okoz. Görcsök, lábikra fájdalom.
6/9 anonim válasza:
Egyikkel sem szedtem, sosem görcsölt a lábam és nem is keményedtem. 😊 Ha nincs panasz, felesleges.
7/9 anonim válasza:
Nekem kemenyedesre nem hasznalt, az amugyis alacsony vernyomasomat viszont vernyomascsokkento hatasanak koszonhetoen klasszul meg lentebb vitte. Nekem mehszalagok nyulasa miatti gorcsokre sem hasznalt, labikragorcsre viszont igen. En most a masodik gyereknel a vernyomasos info miatt abba is hagytam, visszabb is ment.
8/9 anonim válasza:
Én vérnyomás csökkentőként is szedem. Valamint segít a nyagy dolognál is.
9/9 anonim válasza:
Nekem hasi szúrkáim vannak (ilyen görcsszerűek). Arra kezdtem el szedni magne B6-ot és nagyon jól elmúlik tőle 3-5 órára. Napi 3x2 szemet veszek be belőle. Ráadásul a B6 nekem csökkenti a rossz közérzetemet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!