Hány mg magnéziumot visztek be egy nap a szervezetetekbe terhesen?
Figyelt kérdés
Olvasom, hogy van olyan termék, amiből 3x2-t kell venni. Én külföldön élek, úgyhogy itt másak a gyógyszerek, viszont az érdekelne, hogy hány mg-os a magnézium, amit szedsz, tehát hogy összesen mennyit viszel be a szervezetedbe egy nap alatt. A dokimhoz 3 hét múlva kell mennem, addig valahogy csillapítani kellene a görcsöket, ezért kérdezem.2016. aug. 15. 08:27
1/4 anonim válasza:
2400 mg magnézium-citrátot szedtem naponta. Ez 2*2 db 600 mg-os gyógyszertári porkapszulát jelentett. Az én dokim minden kismamájával ennyit szedet.
2/4 anonim válasza:
Nekem 20.héttől 3×500mg gyògyszertàri magnézium port kell szednem
3/4 anonim válasza:
Ajánlom ezt az oldalt, a külföldi termékek hasznosságat is ki tudod számolni vele, mert a hatóanyagtartalmat le tudod lesni.
Én ezt szedtem. Napi 1-2 tasakkal.
1 tasak többet ér belőle (több mg-iont tartalmaz), mint az első 2400 mg-ja.
4/4 anonim válasza:
1500 mg-ra szigorított a doki. Előtte csak felét. Így nincsenek görcsök nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!