17 hetes terhesen kene magneziumot szednem?
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 23:13
2/12 anonim válasza:
Én a terhesség elejétől szedem,igaz nekem sokat feszül,húzódik a pocakom, főleg estefelé... 17 hetes vagyok én is
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem csak, hogy nem árt, hanem kéne. Én is az elejétől szedtem, legalább a 9. hónap elejéig. Csodálkozom, hogy terhesgondozáson nem hívták fel rá a figyelmedet.
4/12 anonim válasza:
Én nem szedtem csak a 24. héttől. Már miért kellene 😀. Izomlazító, görcs es stresszoldó. Ha úgy érzed szükséges szedd. Nekem a lábam kezdett éjszakánként görcsölni.
6/12 anonim válasza:
Rákérdeztem a háziorvosomnál, azt mondta alapból nem kell szedni...
Aztán jött a lábfeszülés, arra szedek magnéziumot.
7/12 anonim válasza:
En sem értem miért "kéne"...a harmadik terhessegem finiseben vagyok,a 3terhesseg alatt akkor vettem be pár szemet,mikor az elejen hanytam,es azt javasolta a doki probaljam ki,hatha segít..plusz nehany alkalommal mikor gorcsolt a lábam..ezenkivul nem gorcsolt,feszult, húzódott a hasam...nem latom ertelmet miert kellett volna szednem
8/12 anonim válasza:
Èrdemes, de ha nem szeded az sem gond.akkor tesz jot ha gorcsolsz
9/12 anonim válasza:
Akkor szükséges ha görcsölsz!én is csak a 26.héten kezdtem szedni meg éjjelente brutál lábgörcseim voltak most meg már nem szedhetem 37hkm
10/12 anonim válasza:
Akkor kell ha nagyon szoktál görcsölni.
Én egész terhességem alatt egyáltalán nem görcsölök és nem is szedek magnéziumot mert akkor minek szedném?
30+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!