Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhesen miért...

11 hetes terhesen miért görcsölök majdnem minden nap? Szedek magnéziumot, nem vérzek. Tegnap este mintha keményedtem is volna. Pihenek sokat, bár lehet nem eleget.

Figyelt kérdés

2014. dec. 28. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezzel inkább orvoshoz menj, mi így látatlanban nem tudunk biztosat mondani. Szerintem neked az emelt, 3x2 adag magnéziumot ajánlaná a doki ha nincs más gond. Mindenképp vele beszélj.
2014. dec. 28. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Én az után (11 hetesen) barnáztam egy hetet, majd csak akkor mentem orvoshoz, amikor vérezni kezdtem. Jól megijesztettek, egy hetet szigorúan feküdnöm kellett, de nem lett semmi baj! 25 hetesen kezdtem keményedni, akkor az emelt magnézuium mellé Panangint is kaptam, 3*2-t. Orvos, azonnal! Inkább mint hogy baj legyen :-)

A keményedés nagyon nem jó ennyi idősen........ Pihenj sokat (feküdj!!!) :-)

2014. dec. 28. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, annyi, hogy minden rendben, az óta nem véreztem, a PApangin óta csak szúrkál a hasam, de nem keményedik. 34hetes kismama .-)
2014. dec. 28. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!