Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Intim piercing terhesen?

Intim piercing terhesen?

Figyelt kérdés

2016. Júliusa óta van csikló piercingem, akkor még nem gindoltam volna hogy kevesebb mint 3 év múlva családot alapítunk a párommal.

Az lenne a kérdésem, hogy vajon meddig hagyhatom bent?

Illetve van még 1 dolog ezzel kapcsolatban; még sosem piszkáltam vagy vettem ki. Próbáltam a próbálkozós ciklusokban eltávolítani de nem sikerült, szerintetek ha nőgyógyász megmondja hogy azonnal távolítsam el, szerintetek segítene nekem benne? Olyan picike a kis golyó alig bírom én is megfogni... 😄

2019. ápr. 29. 21:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Mindenképpen a nőgyógyásszal beszéld meg, hogy maradhat-e, és meddig.

Levenni meg talán az tud, aki behelyezte.

2019. ápr. 29. 21:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A párod nem segít kiszedni?Szerintem a dokit gáz megkérni.
2019. ápr. 29. 22:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Sztem 99% h a nőgyógyász nem fog ebben segíteni és nem azért, mert bunkó, hanem mert nem az ő dolga. :)
2019. ápr. 29. 22:38
 4/19 anonim ***** válasza:
34%

Te jó ég...

Nem a csiklóddal szülsz, így ha nincs rajta 2-3 függő, vagy egy 20 centis lánc, akkor maradhat.

És igen, a doki is kiszedi ha kéred.

2019. ápr. 29. 22:48
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
Hat nem tudom.. Nekem csak száj pc-m volt de a dokinő azt mondta meg ne próbáljak pc-vel bemenni a kórházba.
2019. ápr. 29. 22:54
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

5.-nek

A száj más! Ha rosszul harapsz, vagy intubálni kell, akkor kiszakadhat.

2019. ápr. 29. 22:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is mindent le és kiszedettek.Semmi ékszer, se egy piercing.A kapkodásba elakadhat,kiszakadhat.Biztos nem az orvost kérném meg.Párod elboldogul vele, ha a babát össze tudtátok hozni,sejti mi lehet a lábad között és nem éri meglepetésként semmi:D
2019. ápr. 29. 23:45
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Szülésnél minden ékszert levetetnek és kivetetnek mégpedig azért mert ha császározni kell vagy rosszabb akkor nem lehet semmi fém a testedben.
2019. ápr. 30. 07:28
 9/19 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es, nem azért nem sikerül kiszedni, mert nem akarom..

A párom szegényke a nagy ujjaival rá se tud fogni a kis golyóra. 😅

A babát se 1-2-re hoztuk össze...

2019. ápr. 30. 07:59
 10/19 anonim ***** válasza:
97%
Akkor sem az orvos dolga. Persze megteheti, ha jó fej, de szerintem nettó surmóság ilyesmire megkérni. Menj vissza oda, ahol berakták, ott minden további nélkül ki fogják szedni. Mivel nem praktikus bent hagyni a szülésre semmiképp, így én elintézném a kivételt még most, koraterhesen, a szalonban se egy 9 hónapos terhes nő csiklóját kelljen már piszkálni, meg neked sem lesz komfortos akkor már ilyesmivel bajlódni. summa summárum, ha már így is úgy is ki kell venni, akkor intézd most, a a szalonban, ahol betették, ha az Karakószörcsögön van és elköltöztetek, akkor meg egy másik ilyen profilú szalont keress fel, ott rutinosan kezelik mindezt. Mert a nőgyógyász szakembernek elsőrangú, de nem hiszem, hogy nagy rutinra tett volna szert csiklópiercing-eltávolításban, akkor sem, ha amúgy a látvány mindennapi neki és mint említettem volt, nem is az ő asztala, tapintatlanság ilyesmire kérni és vissza is utasíthatja simán, hozzáteszem teljes joggal.
2019. ápr. 30. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!