Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt problémát...

Ilonka85 kérdése:

Terhesség alatt problémát okoz a köldökpiercing?

Figyelt kérdés
Vagy inkabb kikellene venni terhesseg alatt? mert ugy hallottam hogy ki kell,jobb ha nincs.

2016. máj. 9. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ki fog "jönni" a köldok is tehát igen 16. Hét után nagyon is ajánlatos kivenni :)
2016. máj. 9. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:

19 hetes vagyok, semmi gondot nem okozott. Az első uh-n elmondták,h majd a 18 hetes genetikai uh-ra vegyem ki, mert akadálni fog. És a váróban ki van írva,h ha szülni megy a kedves kismama, nyelv-, köldök- és intim piercinget távolítsa el :)

Az én köldököm szerencsére ugyanolyan, mint volt.

Majd ha kényelmetlennek érzed, vedd ki.

2016. máj. 9. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy van külön terheseknek való köldök pc, amit nem kell kivenni, mert nem fémből van, és jó hosszú, hogy ne legyen gáz a has növekedése.
2016. máj. 9. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy kifordul a köldököd. Második terhességem 26. hetében járok, az elsőnél sem és még most sem fordult ki. Viszont én az első terhességem elején kivettem a köldökpiercingemet, azóta sem raktam vissza. Engem zavart.
2016. máj. 9. 19:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a kedves valaszokat,tanacsokat :)
2016. máj. 9. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
15 hetes vagyok, még nem érzem, hogy zavarna, alig van hasam, nem is tervezem kivenni, max lecserélem szilikonra.
2016. máj. 9. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Kb 20 hetes terhesen vettem ki. Nem tettem be szilikont se. Megszületett a babám és már az első itthon töltött nap visszatettem. Egyáltalán nem nőtt be a helye könnyen visszament. :) Ja és ne felejtsd el krémmel jó alaposan bekenni a "lyukaknál" is hogy ne repedjen szét!
2016. máj. 9. 20:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Én kivettem már mikor megcsináltam az első pozi tesztemet :) Majd terhesség után ha visszaállok a régi formámba, akkor visszateszem. A luk nekem nem nő már be, mert nagyon régóta van piercingem, (kb. 18 éve), régebben is ki szoktam venni telente, vagy épp ha műtöttek, volt olyan, hogy 1 évig nem volt bent, de utána sem volt gond a visszarakással.

De láttam már kismamát is, akinek volt, ha nem fordul ki a köldököd, akkor teljesen nyugodtan hordhatod :)

16 hkm

2016. máj. 9. 20:15
 9/11 A kérdező kommentje:
koszi szepen.kenni fogom.es az mindegy h milyen kremmel,lehet sima indulonaval is? es hallottam h a pocakot is kéne kenni igaaz?melyik krem a legmegfelelobb? :)
2016. máj. 9. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Naturland kismamajrèm nagyon bejött! Sehol sincs striám a terhessègől, pedig hajlamos vok rá ( a combon règóta olyan)
2016. máj. 10. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!