Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt köldökpiercing?

Terhesség alatt köldökpiercing?

Figyelt kérdés

Volt olyan akinek bent maradhatot?

Állitólag,ha kicserélném szilikonra az maradhatna.

Én kétlem.Szerintetek?

2013. jún. 10. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

hát én azt tanácsolom hogy vedd ki minnél előbb. én 20 hetesen vettem ki és szülésnél jobban mondva kitolásnál a köldököm feletti rész felrepedt és most nagyon csúnya. nem is tudom mi lett volna ha benthagyom. de egyébkénz szilikont lehet hordani terhesség alatt, ez csak az én esetem, remélem te nem jársz így.

boldog babavárást!:)

2013. jún. 10. 17:22
 2/9 A kérdező kommentje:

A héten tölöm a 20. hetet de még nem érzem az idejét,hogy kikéne venni.De azt sem szeretném,hogy szétrepedjen.

Nem is értem,ha nincs benne,hogy repedhet szét??Szegény :(

2013. jún. 10. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én műanyagot vettem, az hajlik, így talán a 7-8. hónapig benn volt. Mondjuk nem volt bálna hasam. Nem repedt szét, csak picit megnyúlt ott a bőr. Nem lóg, csak lazább. Én akkor vettem ki, amikor már zavart, hogy jobban kiáll az ékszeres vége, látszott a póló alatt (nyári 40 fokban). De akár benn is hagyhattam volna.

Tökmindegy, hogy bennvan-e az ékszer, mindenhogy szétrepedhet.

2013. jún. 10. 17:34
 4/9 A kérdező kommentje:
És miután megszültél sikerült visszarakni vagy újra kellett szuratni?
2013. jún. 10. 17:40
 5/9 petera6 ***** válasza:

Nem fogod megtudni előre, hogy a te bőröd hogy viselkedik a terhesség végéig. :)

Én kivettem már a 5-héten, mert így láttam jobbnak, kényelmesebbnek. De pl barátnőm ezt a szilikonos ékszert szeretné majd betenni.

Nekem nagy pociban már nem esztétikus, de ez csak az én véleményem :)

Amúgy, hogy beforr e, szétreped e, az is egyéni genetikán múlik. Illetve a repedés persze, hogy mekkora lesz végül a pocid.

Az enyém egyelőre ellaposodott, de ott van egy pici lyuk még. Azt nem látom, hogy belül esetleg már összeforrt e, de kétlem, mert a fülem sem forr össze úgy 20 éve :) Még a szétszakadás kérdéses, majd meglátom :)

25hkm

2013. jún. 11. 06:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én vissza tudtam tenni minden gond nélkül, bár csak pár hétig volt üres a lyuk. Ahogy az előttem szóló írta, előre nem tudhatod, hogy a te bőröd hogy fog viselkedni. Úgyis út közben fogod látni, hogy mennyit bír, mikor érdemes kivenni. Annyi még, sztem ha kiveszed, és naponta megpiszkálod a lyukat, esetleg átdugod rajta az ékszert, tuti nem fog benőni.
2013. jún. 11. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is a szilikonosat javaslom ha bent akarod hagyni,bár lehet a sima orvosi fémmel is végig hordhatod. Nekem már 10éve bentvan úgyhogy ha oda jutok,hogy ki kell vennem sem hiszem,hogy összeforrna azalatt a kis idő alatt.De rengeteg olyan ékszert lehet kapni aminek hosszabb a szára, vagy olyat is amit magadnak tudsz méretre vágni.
2013. jún. 11. 13:28
 8/9 Frigg ***** válasza:
Olvastam hogy van kifejezetten kismama köldök piercing is :)
2013. jún. 26. 16:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Tegnap kiszedtem,de ennek utána nézek.

Köszi!

2013. jún. 27. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!