Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt milyen fájdalo...

Terhesség alatt milyen fájdalomcsillapítót lehet szedni fejfájásra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Az első három hónapban, ha nem fáj nagyon, akkor ne vegyél be semmit. Hidegvizes borogatás a fejre. Ha nagyon fáj, akkor a gyógyszerész ad olyat, amit lehet várandósan is szedni. Itt sok kismamától a panadol-t hallottam említeni. Nekem volt egy erős egésznapos fejfájásom, amire a gyógyszerész Paramax-ot adott, mert az volt az egyeteln, ahol konkrétan az volt írva, hogy terhesen is szedhető. A többinél sokkal diplomatikusabban engedélyezték a terheseknek való szedését. Végül nem vettem be, ameddig csak tudtam próbáltam elviselni, de tényleg nagyon kellemetlen volt.
2013. jún. 9. 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem már 3. napja fáj és már kiesnek a szemeim. Csak azért kérdeztem,mert sajnos nálunk a gyógyszerész nem igazán segítőkész.
2013. jún. 9. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Paramax rapid. Védőnő ajánlotta, nekem nagyon gyorsan hatott mindig.
2013. jún. 9. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vok! Ha már 3 napja fáj, akkor vegyél be paramaxot. Legalább éjszakára, hogy tudj aludni.
2013. jún. 9. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Én migrénes vagyok, és határozottan megtiltotta a nődoki, hogy bármit is bevegyek. Azt mondta, hogy a fejfájástól még nem lett beteg egy gyerek se, de a gyógyszernél soha nem lehet tudni. Nekem is Paramaxot adta a gyógyszerész, de a doki letiltotta.
2013. jún. 9. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Paracatemol alapú fájdalomcsillapitót szedhetsz!Vehetsz be Panadolt,Mexalent.Én az elmúlt két hétben szenvedtem fejfájással,minden áldott nap!

Itt egy cikk,olvasd el:

[link]

Boldog Babavárást és könnyű szülést kívánok!egy kétgyermekes 12hetes kismama

2013. jún. 9. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Algopirint nyugodtan .Én végig azt szedtem,mert iszonyúan fájt a fejem :(
2013. jún. 9. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Paracetamol tartalmú tablettát lehet szedni (pl. Rubophen, Panadol).
2013. jún. 9. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!