Milyen fájdalomcsillapítót vehetek be fejfájásra, ha szoptatok?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 08:00
1/7 anonim válasza:
Ha lehet semmit, ha nagyon muszály Algoflex, de max. napi2x.
2/7 anonim válasza:
Panadolt. Nekem terhesség alatt is ezt javasolta az orvosom.
3/7 anonim válasza:
Én Panadolt vettem be és úgy tűnik semmi gond nem volt a babámmal. Terhesség alatt is ezt vettem ha már nem bírtam, migrénes vagyok. De amíg bírod semmiképpen ne vegyél be semmit.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is arra gondoltam, hogyha nagyon fáj (mint például tegnap), akkor bevenni valamit. Köszi mégegyszer a gyors válaszokat!
2008. aug. 18. 10:35
5/7 anonim válasza:
Nekem pont a Panadolt tiltotta meg az orvosom. Tök imádom ezt, az egyik szerint azt szabad és ezt tilos, a másik szerint ezt szabad és azt tilos... A fene se érti már ezt. Nekem az Algopyrint mondta a doki, de az ugye receptre van. Amikor a fiam két hónapos volt, nekem akkor jött a bölcsességfogam, és kétszer akkora volt a fejem, baromira fájt. Persze karácsonykor :S Az ügyeletes patikában megkérdeztem mit szedhetek be, ha szoptatok, és ott egy Ibumax nevű fájdalomcsillapítót adtak, ami tökéletesen bevállt, és nem csinált semmi gondot, pedig napi kettőt szedtem belőle.
6/7 anonim válasza:
A béres trinell pro nevezetű szert javasolta a védőnőm. bevált.
7/7 anonim válasza:
Szia!Én is szoptatok és a Boirontól szedem a Belladonna atropa 9ch-t homeopátiás szert,nekem segít sokszor!Persze attól is függ milyen fajta fejfájás kínoz,keres rá a neten ott megtudhatod,milyen fajtái vannak még fejfájás ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!