Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek kisebb volt a babája a...

Akinek kisebb volt a babája a terhesség elején, mikor volt 12. heti uh-n?

Figyelt kérdés
Az utolsó menstruáció szerint küldött el az ovos uh-ra vagy a baba méretei alapján állapította meg, hogy mikor legyen a 12. heti uh?
2013. jún. 10. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt is van egy tolerancia-küszöb, nem tragédia, ha nem a 12. héten van, 11. és 13.+6 terhességi hét között kell elvégezni. Nekem 13.+2-n volt, de csak mert akkorra tudtunk időpontot egyeztetni. Amúgy nekem is mindig 3 nappal kisebb a babám, mint a számolt kora, de ilyen pici eltérést nem vesznek figyelembe.
2013. jún. 10. 10:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem kb. 2 héttel kisebb, és úgy kaptam időpontot, hogy menstruáció szerint, akkor 14 hetes leszek. Remélem jókor megyek és minden rendben lesz. A tarkóredő miatt félek, mert lehet, hogy addig behozza valamelyest a lemaradást a baba és remélem emiatt nem lesz rossz az érték.
2013. jún. 10. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy behozza, de azt az ülőmagasságához viszonyítva mérik, úgyhogy ha nagyobb a baba, nyilván nagyobb lesz a tarkóredő is. Amúgy meg ha az egészről lekésnél (van ilyen is), később is szűrhető, csak akkor már nem tarkóredővel, hanem csak vérből.
2013. jún. 10. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 20. héten volt kisebb a baba, mint a nagy konyvben eloírtaknál. Pontosan nem tudom, hogy mennyivel van lemaradva. 2 hét múlva megnézi megint, hogy hogyan fejlodik. Akkor bestresszeltem, de most már nyugodtabb vagyok, remélem minden rendben lesz. Ez az én kérdésem volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. jún. 10. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem 5 nap különbség volt az első uh-on, és a módosított időponthoz mérte a doki a 12. hetet. Eleve módosított menzesz-dátum került a kiskönyvembe. Így voltam 12+5 hetesen. Érdekes, hogy a CRL pont a menzesz szerinti napot adta, a BPD meg a módosítottat. Most a végére kicsit lemaradt a papírformától a későbbi dátumhoz képest is.

2 hét különbség azért elég sok, nagyot nem tévedhetett az orvos, ne félj, biztos jókor lesz az ultrahang.

2013. jún. 10. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Remélem tényleg minden rendben lesz!

2013. jún. 11. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!