2 napja nem nagyon érzem a babám mocorgását, eddig elég sokat és nagyokat rugdosott de most csak ilyen kisebb mozgásokat érzek ami nem olyan intenzív. Ti hogy voltatok ezzel a terhesség idején? 27 hetes kismama
Szia,
szerintem valami front lesz, nálam is csökkent az aktivitás :)
27 hkm
Amíg érzed a mozgását, addig ne aggódj! :-)
Ha mégis aggódsz, menj el a dokidhoz egy UH-ra, nem fog hülyének nézni, hidd el! Inkább 100 "felesleges" UH, minthogy izgulj, vagy baj legyen. De mondom, amíg bármilyen mozgását érzed, addig nyuuugiiii! :-D
Boldog babázást!!!
Szia! Én a múlt héten voltam így, kb 3 nap volt, hogy csak kisebb mozgásokat éreztem, erőteljes mozgásai nem is voltak. Sőt picit próbáltam piszkálni is, hogy enyhén megbökdöstem a pocakom, de arra se reagált. De azóta újra nagyon intenzíven mozog, ahogy előtte is!
Üdv.: 29 hetes kismama
Sajnos én sem éreztem ma, csak reggel apróbb mocorgásokat. Pedig az én babám is kis örökmozgó, szinte egész nap mozog, most meg...
Majd írd meg, mi volt az uh-n:) Mikor mész?
27hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!