Köldökpiercing terhesség ideje alatt?
Arról szeretnék érdeklődni, hogy akinek volt/van köldökpiercingje és babát várt, hogy működött? Kivettétek már az elején, vagy bent hagytátok egy darabig? Ha jól tudom van kifejezetten kismama piercing is (rugalmas, hosszú szárú). Tapasztalatokra lennék kíváncsi. És ha kivettétek, összenőtt-e teljesen utána a helye?
Én ugyan még nem vagyok várandós, de az elkövetkező 2-3 évben tervezünk babát a férjemmel. Van már két köldök pc-em, és még kettőt tervezek, ezért érdekel a dolog. Előre is köszönöm a válaszokat!:)
23/N
Èn mèg nem vettem ki, mèg nem vettem èszre szàmottevő növekedést a hasamon, tervezek beszerezni egy kismama piercinget...
Itt az èn kèrdèsem hàt ha segít...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Köszönöm a választ! :)
elolvasom a kérdést!
Én még 16 évesen csináltattam pircinget. Most 27 évesen lett egy kis fiam én 7-8 hónapban vettem ki mert nagyon feszült a hasam , nem szakadt szét a bör és nem nőtt be .
Anno kislányommal végig hordtam a terheség alatt vele végig.
Viszont amikor megszületett elég hosszú ideig nem hordtam talán egy évig és nem nőtt be.
én elég hamar kivettem, mert begyulladt a bőr, mert ahogy várandós lettem, a szervezetem rögtön kezdett kipárnázni - kis úszógumi nőtt, hastájékon is kezdtem plöttyedni, és sokszor az öltözködésnél beakadt a köldökpiercingem, nem akartam kockáztatni egy gyulladást, gyógyszeres kenőcs használatot, hát kivettem.
most már lassan 1 éve nincs bent, jó csúnya a bőröm a luk környékén, ráadásul az a terhességi csík ott még sötétebbé tette a bőrömet, és az is lehet, hogy összeforrt az egész. majd kifúratom megint, mert most meg már jobb, ha valamivel takarom ott a bőrt, nem néz ki túl szépen (pedig a bőröm olyan szép és nincs kirepedezve amúgy!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!