Terhesség elején sírós hangulat, rosszkedv, ingerültség normális?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 18:56
1/3 anonim válasza:
Persze, lesz ez még rosszabb is! A tetőpont szülés után fog bekövetkezni (legalább is nálam így volt) szülés után 3. napon egész nap sírtam vagy mert a babám sírt, vagy mert éppen aludt és olyan édes volt, vagy mert megvizsgáltak, vagy mert mi van ha nem lesz soha elég tejem, szóval mindenért bőgtem. Aztán 4. napra elmúlt. Terhesség elején a 10. hétig voltak hangulat ingadozásaim, utána elmúlt teljesen, csak szülés után jött ki megint.
2/3 anonim válasza:
Normális , igen, én most a 21 héten vagyok... szinte mindennapos a sírás... idegbeteg vagyok, minden szaron felhúzom magam és sokszor van rosszkedvem, pedig nincs okom rá... Alig várom, hogy vége legyen.. Az egyetlen ami fel tud villanyozni, mikor a babám mocorog :D akkor semmi nem érdekel.. D:
3/3 anonim válasza:
Nekem elején semmi ilyen nem volt, de ahogy telt az idő úgy a 25. héttől kezdve ha meglátok valami megható videót, képet akkor igencsak könnybe lábad a szemem. Párom szerelmi vallomásán is majdnem elbőgtem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!