Köldök piercing terhesen? Akinek volt, tudna segíteni?
Nektek okozott bármi problémát a köldök piercing a terhesség alatt?
Hányadik héten vettétek ki?
Nem reped meg a bőr a szúrás helyén?
Vissza lehet tenni a szülés után, vagy beforr a lyuk?
Érdemes használni a terheseknek árult (hosszú szárú, rugalmas) helyettesítőt, vagy annyira megnyúlik a bőr, hogy úgysem lehet visszatenni a régit?
18 hetes terhes vagyok, a köldök pc-m 15 éve megvan.
Egy uh előtt kivettem és 4 nappal később mikor vissza akartam tenni, nem sikerült... Még nem forrt be teljesen, de elkezdett, így a vastag szár nem ment át rajta. Addig kínlódtam vele, amíg sikerült tágítani a lyukat és visszament, de utána folyton gond volt vele. Gyulladt és gennyes lett, akármit csináltam vele. :( Kb 12 hetesen kismama pc-t tettem bele, ez némileg segített, de nem oldotta meg a gondot. Aztán vettem Octeniseptet, azzal kezdtem el kezelni, és ez kb 2-3 nap alatt rendbe rakta. Azóta nincs vele gond.
Én úgy tervezem, hogy ez a pc bent marad végig.
Arra egyelőre nem tudok választ adni, hogy szétreped-e a bőr, ez nyilván egyéni... Más kismamák, akikkel beszéltem a témáról, tök változatos válaszokat adtak, van akinek szétrepedt, másnak semmi baja nem lett.
Fura, hogy sokak egész terhesség alatt nem hordták, utána simán vissza tudták tenni, nekem meg 4 nap után elkezdett beforrni 15 év ide vagy oda. :D
Kb 10 hetes terhesen vettem ki.10 éve volt már ekkor.
Egy nagyon picit lehet látni h a lyuknál an egy kis bőr nyúlás, de a pc teteje szinte el is takarja.
Gond nélkül visszatettem ahogy hazaengedtek a kórházból.
Nekem nem okozott gondot, és most is olyan szép, mint terhesség előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!