Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen ínyfék piercing?

Terhesen ínyfék piercing?

Figyelt kérdés
6hónapos terhes vagyok és szeretnék egy ínyfék piercinget,vannak piercingeim nem váltott ki semmilyen reskciot egyik sem,keddre be vagyok rendelve,mondjam le inkább vagy meg csináltathatom?

2015. máj. 17. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
terhesen ne szúrass semmit!
2015. máj. 17. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha peched van, elfertőződik, és terhesen korlátozott az antibiotikum skála amit kaphatsz.

Ráadásul a terhesség az immunrendszeredet is megkavarja...

2015. máj. 17. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Terhesen nem ajánlott, nem biztos, hogy úgy reagál a szervezet, mint általában. Nekem is van több piercingem, fülbevalóm, tehát nem vagyok ellene, de most nem szúratnék emiatt. Várd meg, míg megszületik a baba, utána beszúrathatod. Amúgy normális helyen meg se csinálják, ha terhes vagy.

31 hkm

2015. máj. 17. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem. Miért nem tudod megvárni azt a 9 hónapot, pontosabban most már csak 3-at, hogy ilyesmit csináltass?
2015. máj. 17. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
terhesen semmi ilyesmit.
2015. máj. 18. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!